Mi a legjobb tanács, amit egy frissen szakított barátnődnek adnál?

Bolla Gitta
Írta: ,

Hatalmas fájdalom és veszteség – már-már azt hiszed, örökre összetört a szíved. Ha te is épp most estél át egy szakításon, olvasd el, milyen tanácsokkal látnak el az olvasóink! Hat Bienitát kérdeztünk meg, hogy mit mondanának a legjobb barátnőjüknek, ha ő kerülne ilyen helyzetbe.

Márta (29), gyógyszerész Kép forrása: southboundd.tumblr.com

Bátraké a szerencse! Én évekig éltem egy olyan kapcsolatban, amiről anno szentül hittem, hogy jó. Már gyereket terveztünk, azt hittem, megállapodtam, és simán eltűrtem, hogy a pasim számára az érintés, babusgatás egy idegen dolog, holott nekem óriási szükségem van rá. Rideg volt, és egyáltalán nem mutatta ki, hogy szeret.

Aztán egyszer csak felébredtem, és rádöbbentem, hogy nekem nem ennyi jár! Én sokkal többet érdemlek, és meg is fogom találni. Így szakítottam vele, 3 hónappal később pedig megismertem a mostani pasimat, aki a lelki társam és másik felem. Ha akkor nem lépek, most egy olyan férfi mellett élnék, aki nem tud igazán szeretni.

Zsóka (28), ügyfélkapcsolati menedzser Kép forrása: ilovebangs.tumblr.com

Én minden egyes szakításnál azt mondogattam magamnak, hogy az összes ember átéli ezt, és túlteszi magát rajta – akkor miért épp én lennék az, aki beleroppan?

Ez egy helyzet, amin túl kell esni, és ez általában észrevétlenül történik meg.

Az egyik pillanatban még azt hiszed, belehalsz, a másikban pedig rádöbbensz, hogy „jé, már nem is rossz”, és az olyankor irtó jó érzés.

Addig pedig fogom a borospoharam, a fagyis kanalam, esténként így kezelem a feszültséget, vagy esetleg napestig az edzőteremben vagyok!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019