5 mérgező viszony, amiből szinte lehetetlen kimászni – Jobb, ha messziről elkerülöd

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A mérgező viszonyokban az a közös, hogy egészen addig nem látjuk a velük járó problémákat, amíg szerelmesek vagyunk. Úgy érezzük, ez így normális. Hogy senki sem tökéletes. Hogy nem akkora a baj. Aztán szépen lassan tünedezik a rózsaszín köd, és észrevesszük, hogy a baj igenis nagy, a körülmények pedig egyáltalán nem normálisak. Mutatjuk a leggyakoribb mérgező viszonyokat, amikből egyáltalán nem könnyű kimászni!

A férfi, akinek nem kellesz eléggé Kép forrása: magicofdecor.ru

Ezek a férfiak jellemző módon időszakosan bukkannak fel az életedben, rendszeresen visszaélnek azzal, hogy érzelmeket generálnak, és nem közömbösek számodra.

Ilyen például  az a férfi, aki néhány havonta rád ír, de egyébként egyáltalán nem foglalkozik veled. Vagy, akivel teljesen egy hullámhosszon vagy, mikor valahol összefuttok, és egyszerűen nem érted, hol akadnak el a dolgok. Lehet, hogy soha nem is tudod meg, mivel van a gond: van valakije, nem akar komoly kapcsolatot, vagy ő – a jelek ellenére is – csak barátként tekint rád?

A ti viszonyotok messze nem mondható kapcsolatnak, mégis mérgezheti a szerelmi életedet, hiszen érzel iránta valamit, és a váratlan felbukkanásai ismét reménnyel kecsegtetnek téged, mint azt hiszed, „most mást lesz”.

 

Alapjait tekintve ezzel a kapcsolattal sincs semmi probléma, ám csak akkor, ha mindketten úgy vélitek, csupán szexet szeretnétek egymástól. Általában nem erről van szó, a legtöbb szex-kapcsolatban az egyik fél többet akar, és bizony ez a viszony is átvált mérgezőbe, ha nem történik előrelépés, vagy akár szakítás.

Különösen aljas a dolog, ha a férfi nem közli előre veled, hogy nem akar semmi komolyat, hiszen e nélkül azt is gondolhatod, hogy szépen alakul köztetek minden – egész addig, míg meg nem rekedtek egy bizonyos szinten. Ha te ekkor már fülig szerelmes vagy, akkor nagyon nehezen fogsz tudni kihátrálni.

Mindig reménykedni fogsz, és azzal bíztatod magadat, hogy a szex is jóval több a semminél, így legalább láthatod, érezheted…

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv