5 mérgező viszony, amiből lehetetlen kimászni. Jobb elkerülni!

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

A mérgező viszonyokban az a közös, hogy egészen addig nem látjuk a velük járó problémákat, amíg szerelmesek vagyunk. Úgy érezzük, ez így normális. Hogy senki sem tökéletes. Hogy nem akkora a baj. Aztán szépen lassan tünedezik a rózsaszín köd, és észrevesszük, hogy a baj igenis nagy, a körülmények pedig egyáltalán nem normálisak. Mutatjuk a leggyakoribb mérgező viszonyokat, amikből egyáltalán nem könnyű kimászni!

A férfi, aki csak harmadiknak akar Kép forrása: dulceida.com

A szeretői viszony ma is óriási vitákat kavar az emberek között, pedig mondhatjuk, velünk egyidős a probléma. Sokan gyakorlatilag észrevétlenül keverednek bele a helyzetbe, függetlenül attól, melyik oldalon állnak. Az biztos, hogy ez az egyik legmérgezőbb viszony, amit megtapasztalhatsz, és nem csak akkor, ha megcsalnak, hanem akkor is, ha te vagy a harmadik fél.

Sajnos gyakran megesik, hogy a férfi nem köti a nő orrára, hogy kapcsolatban él, így egészen gyanútlanul is szeretővé válhatsz. Persze, amint kiderül a dolog, sokan azonnal visszakoznak, de nem mindenki teszi meg ezt a lépést. Főleg nem akkor, ha már szerelembe esett.

Más kérdés, megéri-e küzdeni, és vajon valóságot állít-e a férfi, mikor bizonygatja, hogy igazából már nincs is együtt a barátnőjével, és maholnap szakítani fog vele...

Alapjait tekintve ezzel a kapcsolattal sincs semmi probléma, ám csak akkor, ha mindketten úgy vélitek, csupán szexet szeretnétek egymástól. Általában nem erről van szó, a legtöbb szex-kapcsolatban az egyik fél többet akar, és bizony ez a viszony is átvált mérgezőbe, ha nem történik előrelépés, vagy akár szakítás.

Különösen aljas a dolog, ha a férfi nem közli előre veled, hogy nem akar semmi komolyat, hiszen e nélkül azt is gondolhatod, hogy szépen alakul köztetek minden – egész addig, míg meg nem rekedtek egy bizonyos szinten. Ha te ekkor már fülig szerelmes vagy, akkor nagyon nehezen fogsz tudni kihátrálni.

Mindig reménykedni fogsz, és azzal bíztatod magadat, hogy a szex is jóval több a semminél, így legalább láthatod, érezheted…

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?