9 egyértelmű jel, hogy mérgező párkapcsolatban éled a mindennapokat

Balatoni Dóra
Írta: ,
9 egyértelmű jel, hogy mérgező párkapcsolatban éled a mindennapokat

Kép forrása: taginstant.com

Ha szerelmes vagy, akkor gyakran nehéz két lábon a földön járni és objektíven megítélni, hogy érdemes-e hosszú távon a pároddal maradni vagy jobb lenne inkább továbblépni. Hiába érzed a kellemes remegést a gyomrodban, vannak olyan tényezők, amelyek hosszú távon boldogtalanná tesznek. Ha a következő jelek jellemzőek a párkapcsolatodban, akkor talán érdemes elgondolkodnod a folytatásról!

Félsz neki elmondani, mi jár a fejedben Kép forrása: weheartit.com

A szeretet azt jelenti, hogy boldog vagy és nem azt, hogy félelemben élsz. Párkapcsolatban meg kell bíznunk a másikban és éreznünk kell, hogy a másiknak mindent elmondhatunk.

Ha úgy érzed, valamit titkolnod kell előle, vagy egyszerűen félsz neki elmondani valamit, akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod rajta, van-e értelme folytatni a kapcsolatotokat, ez ugyanis nem természetes.

Nem baj, ha elsőre nem fogja megérteni azt, amit megosztasz vele, de ha ő az igazi számodra, akkor egy nagy beszélgetés sokat segíthet és közösen biztosan találtok megoldást.

Goromba lesz, ha nem veszed fel a telefont Kép forrása: cupofjo.com

Ha állandóan hívogat és ellenőrizget a partnered, ha pedig nem veszed fel a telefont, nagyon dühös lesz, akkor az azt jelenti, nem egészséges párkapcsolatban éltek.

Ami pedig téged illet: ha rossz érzés jár át, amikor meglátod, hogy újra a párod keres vagy nem fogadott hívásod volt tőle, akkor jobb, ha véget vetsz a kapcsolatnak.