5 árulkodó jel, hogy mérgező kapcsolatban élsz, méghozzá a te hibád miatt

Nagy Niki
Írta: ,

Azokkal a cikkekkel már Dunát lehetne rekeszteni, amik megmutatják, honnan tudhatod, hogy mérgező párkapcsolatban élsz – nehéz észrevenni, ha a párod nem megfelelően viselkedik veled, de ugyanolyan nehéz rájönni arra, ha te okozod a problémákat. Ha valami nem stimmel a kapcsolatodban, és gyanítod, hogy nem csak a másikban van hiba, nézd végig ezeket a jeleket, hátha te okozod a problémákat.

Vannak olyan emberek, akiknek nem a probléma megoldása, hanem az a fontos, hogy kinek van igaza.

Ha tudod, hogy ilyen vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem teszel jót vele a kapcsolatnak: egy egészséges párkapcsolatban ugyanis együtt kellene a problémával foglalkoznotok, és nem egymással vitatkoznotok.

Ha inkább erőfitogtatás egy veszekedés, és neked tényleg az a lényeg, hogy a másik elfogadja, igazad van, akkor nem egészséges, ahogy viselkedsz.

Mindenki másképp mutatja ki a szeretetét, és attól, hogy a párod nem ölelget 0-24-ben, még nem jelenti azt, hogy nem szeret annyira, mint te őt.

De ha egy párkapcsolatban valaki tényleg sokkal jobban ragaszkodik, az komoly problémákat is okozhat – ha te ezzel tisztában vagy, még akkor is megmérgezheted a kapcsolatot vele, ha te vagy az, aki szerelmesebb.

Ebben az esetben ugyanis kitöltheted a frusztrációdat a másikon, ha pedig te szeretsz kevésbé, ezt éreztetheted a másikkal, és ez mérgezheti a kapcsolatot.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató