Menekülj, ha ezeket találod a pasid lakásában

Írta: ,

Friss kapcsolat esetén sorsdöntő jelentőségű lehet, hogy mit pillantasz meg a párod birodalmában lépve. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyek láttán jobb, ha azonnal felveszed a nyúlcipőt – mert az udvarlóddal valami valószínűleg nem stimmel. Persze, nem kötelező megfogadni a tanácsunkat, de később jusson eszedbe: mi bizony szóltunk előre!

„Képtelenség” Kép forrása: avintn/depositphotos.com

1/7 „Képtelenség”

Ha valakinek egy fényképe sincs a saját múltjáról, az bizony nagyon furcsa dolog. Hiába élünk digitális korszakban, a kedvesed remélhetőleg még azok közé tartozik, akiről óhatatlanul készültek hagyományos, papír alapú fotók iskolás korában.

A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre (vagy éppen a sorozatgyilkosokra?) jellemző, hiszen ki az, aki megtagadja a saját életét, és nem szereti, ha ilyen formában körülveszik a szerettei?

2/7 Kajamaradékok az éjjeliszekrényen

Háromnapos mozzarella-rudacskák, történelmi múltra visszatekintő pizzaszelet, valami gyanús szósz a lámpaernyőn, és néhány szál magányos spagetti a kompozíció mellett a szőnyegen…

Újdonsült párod akár azok egyike is lehet, akik az estéiket az ágyból ki sem mozdulva töltik, laptoppal az ölükben, miközben vagy troll kommentek kiagyalásán fáradoznak, vagy pedig szaftos filmeket keresgélnek a virtuális térben. Ha mindez alaptalan sztereotípiának bizonyulna, még mindig ott a lankasztó tény, hogy egyszerűen igénytelen szegényke.

3/7 Dezodor gyűjtemény

Emlékszel, milyen elképesztő szagfelhő áradt ki a fiúöltözőből tesióra után? Mindenki azt hitte, attól lesz macsó, ha jó sokat fúj a hóna alá. Azóta kiderült, hogy nem a permet állagú izzadásgátlók a leghatékonyabbak, de aki mégis kedveli őket, általában beéri szerényebb mennyiséggel felnőtt korára.

Ha azonban a pasidnál egy kisebb hadseregnek elegendő spray-t találsz, akkor alighanem hajlamos elbliccelni a zuhanyozást.

Filmplakát a ’90-es évekből

4/7 Filmplakát a ’90-es évekből

Nagyon cuki, ha a fiúd annyira hűséges típus, hogy kitart a kedvenc filmjei mellett. Ha azonban nem szeretnéd ötezredjére is megnézni a Reszkessetek, betörők!-et vagy bármelyik másik legendás kultuszmozit, vagy esetleg olyan partnerre vágysz, akinek az ízlése és a személyisége is érik, inkább szállj ki!

(Ja, és ha a szobája a szülői ház alagsorában van, akkor reméljük, hogy el sem jutottál a poszterekig.)

Gyógyszerraktár

5/7 Gyógyszerraktár

Előfordulhat, hogy a párodnak olyan krónikus betegsége van, ami számodra szokatlanul nagy mennyiségű gyógyszer rendszeres szedésével jár. Természetesen ebben az esetben állj mellette és támogasd!

Ha viszont nyugtatókról, altatókról vagy egy ember számára szemmel láthatóan túl nagy mennyiségű bármilyen szerről van szó, akkor függővel, esetleg dílerrel van dolgod. Nem, ilyenek nemcsak a filmekben léteznek – mint ahogy a bűntársasság fogalma sem.

6/7 Túlzott tisztaság

Most úgy tűnhet, hogy mi vagyunk azok, akiknek semmi sem jó, elvégre az éjjeliszekrényen hagyott kajamaradékokkal is bajunk volt. Az a fajta kínos tisztaság azonban, ami szinte világít, komoly idegrendszeri vagy mentális rendellenességre, elsősorban rögeszmés vagy kényszeres cselekvésre utalhat.

Ha nem akarod, hogy végig kelljen nézned egy dührohamot, amiért összemorzsáztad a kenyérpirítót, fuss!

Egy szál matrac Kép forrása: Zveiger/depositphotos.com

7/7 Egy szál matrac

Ha a pasid tegnapelőtt költözött be a lakásba, s még várakozik az ágykeret szállítására, akkor semmi probléma. Amennyiben viszont egészen egyszerűen nincs ágya, s neki tökéletesen megfelel hosszú távon egy matracon aludnia, olyan emberrel hozott össze a balsors, akiben az otthonteremtő hajlam és az igényesség gyakorlatilag nulla.

Tiniként izgalmas lehet ilyen körülmények között pihenni ugyan, de egy felnőtt férfi legyen már ennél kifinomultabb!

Végül komolyra fordítva a szót: nem arra buzdítunk, hogy búcsú nélkül szállj ki egy kapcsolatból, ha az előbbieket tapasztalod. Egy őszinte beszélgetést mindenképpen megér a dolog – ám a nyúlcipőt attól még jobb, ha kéznél, azaz lábnál tartod!