Menekülj, ha a következő 5 dolgot látod a férfi közösségi oldalán!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Menekülj, ha a következő 5 dolgot látod a férfi közösségi oldalán!

Kép forrása: instagram

A közösségi média óriási előnye, hogy már gyakorlatilag minden és mindenki leellenőrizhető általa – ez persze hátrány is lehet, ha rólad van szó. Az mindenesetre biztos, hogy ha ismerkedés, flörtölés fázisba léptek egy pasival, akkor te is örömmel csekkolod az oldalát. De mik azok az árulkodó jelek, amik láttán inkább menekülj?

 Helyesírási hibákkal van tele az oldala Kép forrása: yoda070.tumblr.com

Sokak számára ez nem alapvető szempont, és nem is azt mondjuk, hogy kizárólag ez alapján dönts. De mégis, a fogalmazáskészség, a helyesírás az alapvető műveltség része, és sokat elárul valakiről az, hány hibával tud leírni egy mondatot.

Ha iszonyúan szemet szúró ennek a tudásnak a hiánya, akkor azért érdemes két lépést hátrébb állnod, és újra átgondolnod, mennyire passzoltok egymáshoz, mennyire tudtok hosszútávon jó csapatot alkotni.

Ez a hiányosság sajnos az élet sok területén megbosszulhatja magát, és nagyon kiábrándító tud lenni, ha pl. egy közös ügyintézésnél problémát okoz.

Ha erőszakos dolgokat oszt meg

Bár a közösségi média megpróbál védekezni ez ellen, még mindig óhatatlanul bekerülnek olyan videók és képek az oldalakra, amik egyértelműen nem oda valóak. Ezeket a legtöbb ember egyszerűen figyelmen kívül hagyja, vagy felháborítónak titulálja, de az eszébe sem jut, hogy megossza, ezzel is tovább gyarapítsa a nézettségét.

Emiatt intő jel, ha a te kiszemeltednek más sincs az oldalán, mint verekedés, mások megalázása, vagy éppen fajgyűlölettel kapcsolatos monológok.

Aligha szeretnél olyasvalakivel hosszan tervezni, aki élvezettel nézi az erőszakot, vagy annyira szemellenzős, hogy rasszista alapelveket vall.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra