Melyik volt életed legrosszabb randija?

Bolla Gitta
Írta: ,

Tudod, nagyon sok békát kell megcsókolni ahhoz, hogy végül az egyik herceggé váljon! Egy felmérés szerint az emberek átlagosan 6 rettenetes randin esnek át addig, amíg megtalálják az Igazit. Olvasóinkat kértük meg, hogy meséljék el a saját legrosszabb randevújukat!

„Az egyik barátnőmnek tetszett egy srác, de megismertem, és nekem is eléggé bejött. 24 éves voltam, és megbántam, ma már nem próbálkoznék be nála.

Akkor mégis elmentem randizni vele, jót ettünk, majd kicsit sokat ittunk, és hazafelé történt egy kis baleset. Egy útépítés mellett a sötétben nem vettem észre egy gödröt, így egy hatalmasat estem, és még az orrom is eltört. Az este további részét a kórházban töltöttem, ahonnan a fiú fél óra múlva lelépett. Tudom, ez volt a büntetésem azért, mert kikezdtem egy sráccal, akit a barátnőm előbb kinézett magának...”

Andi (29), fogorvos

„Szerintem az a legrosszabb, amikor csak az egyik fél hiszi úgy, hogy randin van. Ez egyszer velem is megtörtént!

Szépen kicsinosítottam magam, és elmentem egy helyes sráccal iszogatni. Csodálkoztam, hogy akkor már miért nem vacsorázni hívott, de sebaj, laza lány vagyok, gondoltam így is jó lesz. Nem volt érintés, csók, és semmi, viszont nagyon jót beszélgettünk, és sokban egyezett az érdeklődési körünk. Nem értettem, miért nem nyomul rám. Egy héttel később tudtam meg, amikor már mentek a szigorúan flörtmentes SMS-csaták is, hogy a srác meleg. Ne röhögjetek túl hangosan!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019