Melyik volt életed legrosszabb randija?

Írta: ,

Tudod, nagyon sok békát kell megcsókolni ahhoz, hogy végül az egyik herceggé váljon! Egy felmérés szerint az emberek átlagosan 6 rettenetes randin esnek át addig, amíg megtalálják az Igazit. Olvasóinkat kértük meg, hogy meséljék el a saját legrosszabb randevújukat!

1/5 Zoé (34), tánctanár

„Az egyik barátnőmnek tetszett egy srác, de megismertem, és nekem is eléggé bejött. 24 éves voltam, és megbántam, ma már nem próbálkoznék be nála.

Akkor mégis elmentem randizni vele, jót ettünk, majd kicsit sokat ittunk, és hazafelé történt egy kis baleset. Egy útépítés mellett a sötétben nem vettem észre egy gödröt, így egy hatalmasat estem, és még az orrom is eltört. Az este további részét a kórházban töltöttem, ahonnan a fiú fél óra múlva lelépett. Tudom, ez volt a büntetésem azért, mert kikezdtem egy sráccal, akit a barátnőm előbb kinézett magának...”

Andi (29), fogorvos

2/5 Andi (29), fogorvos

„Szerintem az a legrosszabb, amikor csak az egyik fél hiszi úgy, hogy randin van. Ez egyszer velem is megtörtént!

Szépen kicsinosítottam magam, és elmentem egy helyes sráccal iszogatni. Csodálkoztam, hogy akkor már miért nem vacsorázni hívott, de sebaj, laza lány vagyok, gondoltam így is jó lesz. Nem volt érintés, csók, és semmi, viszont nagyon jót beszélgettünk, és sokban egyezett az érdeklődési körünk. Nem értettem, miért nem nyomul rám. Egy héttel később tudtam meg, amikor már mentek a szigorúan flörtmentes SMS-csaták is, hogy a srác meleg. Ne röhögjetek túl hangosan!”

Hédi (25), recepciós Kép forrása: flodeau.com

3/5 Hédi (25), recepciós

„Számomra az volt a legrosszabb, amikor az első randin végig úgy kellett beszélgetnem a pasival, hogy a szomszéd asztalnál ott ült az exem az egyik haverjával.

Egyszerűen nem is tudtam másra figyelni!

Most komolyan, hogy lehettem ennyire szerencsétlen?”

Vera (28), masszőr Kép forrása: Anna Verdina (Karnova)

4/5 Vera (28), masszőr

„A legcikibb randimon egy olyan sráccal ültem be teázni, aki hátrányos helyzetű gyerekeket tanított. Az elején azt gondoltam, nagyon tiszteletreméltó, hogy ilyen foglalkozást választott magának. 

Aztán mikor beszélni kezdett az osztályáról, sajnos kiderült, hogy valójában elég rosszul vannak nála bekötve a dolgok – gúnyolódott a gyerekeken és elmesélt pár szörnyű sztorit, amin keresztül kellett menniük...

és röhögött rajtuk! Azt hiszem, sosem voltam még ennyire abszurd helyzetben. Nem tudtam, mit csináljak, ezért iszonyú gyorsan ledöntöttem a teát, majd elnézést kértem, és távoztam.” 

Éva (30), fotós Kép forrása: blog.dudepins.com

5/5 Éva (30), fotós

„Hááát… tudnotok kell, hogy egy időben teljesen rákattantam a különböző villámdiétákra és méregtelenítő kúrákra. Az egyik randinak pedig pont egy 5 napos léböjtkúra utolsó napján vágtam neki. Gondoltam, max. megiszom 1-2 roséfröccsöt. Mondanom sem kell, hogy nem így alakult, totál lerészegedtem, és aztán kétpofára zabáltam a grissinit. Nem mertem elmondani a srácnak, hogy milyen hülye vagyok, ő pedig nyilván nem akart második randit egy részeges nővel.”

Nektek is van hasonló sztoritok? Írjátok meg nekünk!