Melyik volt az a pillanat, amikor rájöttél, hogy szerelmes vagy a pasidba?

Írta: ,

A szerelem kifürkészhetetlen és ezerféle módon alakulhat ki, ezért megkérdeztük olvasóinkat, ők mikor döbbentek rá végérvényesen, hogy szerelmesek!

Brigi, 28, újságíró

1/6 Brigi, 28, újságíró

„Hosszas szingli éveim után, amikor már azt hittem, soha az életben nem lesz már senkim, megismertem a jelenlegi páromat egy buliban.

Már aznap este egymásra hangolódtunk, nem is volt kérdés, hogy amint kilábalunk a macskajajból, újra találkozunk.

Aztán az első randinkon majdhogynem fizikai képtelenség volt elválni tőle! A hazafelé úton már tudtam, hogy ez szerelem – és ez azóta is tart!”

Zsóka, 35, kontroller

2/6 Zsóka, 35, kontroller

Sokszor hittem azt, hogy iszonyú szerelmes vagyok és megtaláltam az igazit.

Aztán amikor tényleg megtaláltam, rájöttem, hogy ez korántsem volt így – nála egyből tudtam, hogy ő a Nagy Ő!

Aki már átélte ezt, tudja, mi a különbség: amikor belenézel a pasi szemébe, egyszerűen csak tudod, hogy ő az. 

Persze azért nyilván nem szerelem volt első látásra, ebben nem hiszek, de 1-2 hét után már teljesen biztos voltam a dologban.”

Anita, 27, gyógyszerész

3/6 Anita, 27, gyógyszerész

„Bevallom, hogy amikor megismerkedtem a pasimmal, nem voltam annyira oda érte. De nagyon tepert, és mindenki erősködött, hogy adjak neki egy esélyt, mert szuper srác, úgyhogy végül beadtam a derekam.

Sokáig azt hittem, ennek semmi értelme nincs, de pár hét után rájöttem, hogy észrevétlenül belopta magát a szívembe. Fel sem tűnt, de megszerettem.

Kitartó és kedves volt, közben pedig iszonyú férfias. Amikor egy hosszú nap után értem jött a melóba, mert tudta, hogy teljesen kipurcantam, majd elvitt egy meglepi vacsira, belém hasított a felismerés: szeretem!”

Andi, 31, tolmács

4/6 Andi, 31, tolmács

„Ez egy igazán jó kérdés, mert a párommal már a gimiben legjobb barátok voltunk. Végignéztük egymás párkapcsolatait, szinte mindent tudtunk a másikról.

Aztán elballagtunk, és éreztük, hogy hiányzik a másik.

Így egy végtelennek tűnő SMS-csata után találkoztunk, és akkor mát tudtuk, hogy szeretjük egymást.

5 év után összeházasodtunk, és még mindig tart a szerelem!”

Eszter, 34, kozmetikus

5/6 Eszter, 34, kozmetikus

„Megbeszéltük, hogy várunk a szexszel, amíg meg nem ismerjük egymást közelebbről.

Mindkettőnknek voltak már rossz tapasztalatai amiatt, mert túl korán bújtunk ágyba valakivel. Azt szerettük volna, ha nem csak a vonzalom diktál.

Így történt, hogy amikor már igazán kezdtünk egymásba habarodni, egy teljes napot és éjjelt töltöttünk együtt, szexmentesen. Amikor reggel munkába indult és el kellett búcsúzni, azt hittem, belehalok, és éreztem, hogy szerelmes vagyok!”

Vivi, 26, tanár

6/6 Vivi, 26, tanár

Utólag elég vicces visszagondolni rá, de azt hiszem, akkor tudtam biztosan, hogy menthetetlenül szerelmes vagyok a barátomba, mikor először együtt reggeliztünk.

Emlékszem, kakaós csigát hozott a közeli pékségből, aztán mikor megette az egészet, az ujjával minden egyes morzsát felcsipegetett a tányérjáról és azokat is befalta.

Csak utólag tettem össze, hogy valójában nem a csigától vagy a morzsától volt különleges a pillanat, hanem attól, hogy ilyen természetesen tudott viselkedni előttem.

Kíváncsiak vagyunk a te sztoridra is, írd meg nekünk!