A következő sérelmek mély sebet okoznak a kapcsolatotokon! Ezekre figyelj, ha szeretnéd megőrizni a szerelmeteket

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Minden kapcsolatban akadnak hullámvölgyek, és bizony a kisebb sérelmek is napi szinten jönnek-mennek. Ez a változás teljesen természetes, ám akadnak olyan sebek, amik fölött nem tudunk szemet hunyni – főleg nem hosszútávon. Lássuk, melyek a leggyakoribb párkapcsolati sérelmek!

Mindenki jól ismeri az anyósvicceket, amiknek nyilvánvalóan van is alapjuk. Tény az is, hogy nem minden anya tudja egykönnyen átengedni valaki másnak a fiát, így neked szintén meggyűlhet a bajod a szerelmed szüleivel. Persze fordítva ugyancsak akadhatnak problémák, nem mindenkinek könnyű beolvadnia egy családba, és nem minden család hagyja, hogy az új tagok egyszerűen beilleszkedjenek.

Ez természetesen nagy hiba az idősebb generációtól, azonban iszonyúan bántó és nehéz helyzetbe kerül az, aki a két oldal között áll. Nem várhatod el a szerelmedtől, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja a rokonságát, de persze ő sem várhatja el tőled, hogy minden fölött szemet hunyj.

Egyáltalán nem könnyű, ha ilyen esetekben konfliktusotok adódik, de sosem szabad hagynod, hogy sértegetésig fajuljon a helyzet! Már csak azért sem, mert ezzel megoldhatatlan dilemma elé áll a kapcsolatotok.

Mindenki változik és idomul valamennyit a párkapcsolatában, ez teljesen természetes sőt, el is várható. Erről szólnak a kompromisszumok, amik messze nem a szerelem hanyatlását, sokkal inkább annak kibontakoztatását teszik lehetővé.

Azonban vannak, akik összekeverik a kompromisszumkötést azzal, hogy megváltoztassák a másikat.

Sajnos ez egy olyan játszma, ami legfeljebb addig működik, amíg a rózsaszín köd tart, utána még a látszólag legjobban működő párkapcsolatot is alapjaiban zilálja szét.

Ha téged próbál megváltoztatni a barátod, az számodra egyértelműen intő jel arra, hogy nem is annyira szerelmes, mint ahogy azt te szeretnéd. Ha pedig te vagy az, aki állandóan próbálja kicsit a saját, elképzelt céljai felé irányítgatni a barátját, ugyancsak érdemes elgondolkoznod. Két, különálló entitás vagytok, akik szabadon választották egymást – ettől megfosztjátok a másikat, ha megpróbáljátok megváltoztatni a személyiségét, az életét.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019