Megtalálták a szerelem képletét. Vajon tényleg működik?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Szakértők már hosszú ideje keresik a választ a kérdésre: létezik biztos módszer a rózsaszín ködös, pillangós szerelemre? Számos felmérés és kutatás után most úgy tűnik, hogy a válasz egy határozott igen, és a titok kulcsa 36 szimpla kérdésben rejlik. Egy amerikai lány viszont nem elégedett meg ennyivel; úgy döntött, ő maga jár utána a képlet működőképességének, az eredmény viszont még őt is meglepte.

Szerelmi teszt a '90-es évekből Kép forrása: cottageintheoaks.com

Az egész kutatás egy kísérlettel kezdődött, abban a reményben, hogy a végén sikerül két ismeretlen ember között fellobbantaniuk azt a bizonyos szikrát.

A résztvevők (akik korábban még sosem találkoztak egymással) kaptak maguk mellé egy párt, akivel aztán felváltva végig kellett menniük 36 kifejezetten személyes kérdésen.

A lezárás pedig magáért beszél: néma csendben, 4 percen át néztek egymás szemébe anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is félretekintettek volna.

És ennyi. Az eredmények alapján ez minden, amire szükséged lehet a szerelemhez.

A résztvevők egytől-egyig úgy érezték, hogy sokkal közelebb kerültek egymáshoz, sőt, egy páros fél év múlva már össze is házasodott!

2 ember, 36 kérdés Kép forrása: tumblr, alwayssunny11

Ennek hatására Mandy, egy amerikai professzor tavaly nyáron eldöntötte, hogy élesben is leteszteli a szerelem formuláját.

Partnernek egy ismerősét kérte fel, akivel noha nem álltak annyira közel egymáshoz, de időnként megszerveztek egy-egy találkát (így kezdődnek a romantikus filmek is, nem?).

Persze a lány tudta, hogy a saját kísérlete nem felel meg teljesen az előző kritériumainak: először is, ők nem egy laboratóriumban ültek össze, hanem egy valamivel hangulatosabb bárban.

Másodszor pedig, valójában nem voltak vadidegenek.

Mégis, ennek ellenére, ahogy tesztelték a képletet, a kettejük közötti kapcsolat váratlanul különleges irányt vett.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019