4 jel, hogy már csak megszokásból vagytok együtt

Szendrey Adrienn
Írta: ,
4 jel, hogy már csak megszokásból vagytok együtt

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Nem mindig egyszerű belátni, ha végéhez ér egy kapcsolat. Vannak, akik akár évekig is húzzák teljesen értelmetlenül. Ha benned is felmerült a gyanú, hogy már nem kellene együtt lennetek, olvass az árulkodó jelekről!

Széthagyja a zokniját, folyton elkésik, elfelejti a névnapodat – és mindezzel az őrületbe kerget téged, és azon kapod magad, hogy állandóan csak panaszkodsz rá.

Az, hogy a sérelmeid mennyire valósak, igazából mindegy, ha úgy érzed, hogy képtelen vagy már benne meglátni a pozitívumokat, és a barátnőidnek is csak a pasid hibáit sorolod, tedd fel magadnak a kérdést: miért vagy egyáltalán vele?

A panaszáradattól még nem lesz jobb senkinek, ha tényleg szörnyen érzed magad, tedd meg a szükséges lépéseket.

Azon kapod magad, hogy bár rutinból megkérdezed a pasid, hogy telt a napja, a válasz igazából teljesen hidegen hagy, és tulajdonképpen már arra sem emlékszel, hogy mit mondott öt perce? Netán azt veszed észre, hogy a telefonod nyomogatása sokkal izgalmasabb időtöltésnek tűnik, mint egy kettesben töltött este?

Ha rádöbbensz, hogy nem együtt, csak egymás mellett éltek, ideje megkondítani a vészharangokat: vagy felrázod magatokat és 180 fokos fordulatot vesztek, vagy ha azt érzed, már nem ér ennyit az egész, nincs energiát hozzá, lépj ki belőle. Hosszú éveket is el lehet tölteni társas magányban, de nem érdemes, hiszen az elszalasztott időt sosem kapod vissza.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv