4 tanács, hogy megszabadulj egy mérgező párkapcsolattól

Dienes Petra
Írta: ,
4 tanács, hogy megszabadulj egy mérgező párkapcsolattól

A legegyszerűbb módja annak, hogy megszabadulj egy mérgező párkapcsolattól az, ha tudod, hogyan kerüld el, vagy kerülj ki belőle. Szóval ha kész vagy rá, hogy letöröld az arcodról az újra és újra lesírt sminket és továbblépj, akkor olvasd el ezt a néhány egyszerű tanácsot, hogy ismét a boldog önmagad lehess.

Ha csak a falnak beszélnél... Kép forrása: cruzine.com

Az önvizsgálat és az őszinteség nem feltétlenül fog boldoggá tenni, hisz könnyen feltéphetsz vele régi sebeket, de mindenképp segíteni fog. Így, hogy ha sebezhetővé és igazán őszintévé válsz önmagaddal és a partnereddel szemben is, az nem baj.

Viszont ha ő erre nem nyitott, nem érzékeli a problémát és ezek után is képtelen a változásra, akkor tényleg itt az ideje elbúcsúzni. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy szerethető, csak annyit, hogy ti ketten nagyon nem passzoltok össze. Ne engedd, hogy csak azért, mert néha jól esik az, hogy van kihez bújni felülírja benned azt, hogy ennél sokkal többet érdemelsz.

Okulj és lépj tovább Kép forrása: fashiongum.com

Azt mondják, hogy a fejlődés és a hibáinkból való tanulás négy szintből áll. Az elsőnél sétálsz az utcán, ahol van egy göndör – nem veszed észre és beleesel.

A másodiknál már észreveszed, de még mindig beleesel. A harmadik alkalommal már tudod, hogy ott van és ki is kerülöd. Végül pedig inkább egy másik utcán sétálsz végig

Minden mérgező és boldogtalan kapcsolat egy lehetőség arra, hogy felismerd a gödröt és másik utat válassz. Légy erős nő és tedd fel magadnak a kérdést: Szerelmes vagyok, vagy csak szükségem van arra, hogy valaki foglalkozzon velem? Ha a második az igaz, akkor állj a sarkadra és sétálj ki végleg abból a bizonyos utcából.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!