5 jel, hogy megingott a házasságod – Tedd ezt, hogy helyrehozd

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 jel, hogy megingott a házasságod – Tedd ezt, hogy helyrehozd

Dobpergés és trombitaszó: időnként minden házasság meginog. Többé vagy kevésbé, gyakrabban vagy ritkábban, de ez az emberi kapcsolatok természetéből adódóan bekövetkezik. Nem érdemes letagadni. Inkább vedd észre, ha baj van, és próbáljátok közös erővel megoldani!

Eltérő időpontban bújtok ágyba

Tudod, hogy megy ez… egyszerűen elfáradtál, és mielőbb pihenésre van szükséged. A férjed pedig még friss és üde, tehát esze ágában sincs durmolni. Vagy éppen fordítva: te még javában netezgetsz, amikor ő már rég húzza a lóbőrt

De tényleg akkora probléma lenne…? Ha gyakran előfordul, akkor sajnos igen. Három dolog történik ugyanis, ha elcsúszik egymástól az alvási időintervallumotok.
 
Az első, hogy kimaradnak az elszunnyadás előtti meghitt beszélgetések. A második, hogy nem összebújva zárjátok a napot, amiből következik a harmadik… hogy lepedőgyűrés sincs.
Elhatalmasodik rajtad a közöny

Mármint a férjeddel kapcsolatban. Egyértelmű, ugye, hogy akik elválnak, már nem tudnak közös fedél alatt élni.

Ehhez látszólag az kell, hogy nagyon erős ellenérzéseket tápláljanak egymás iránt, ami a kezdeti lángolás ellenpólusa – hasonló intenzitással. 

Hangsúlyozzuk: látszólag. Valójában ugyanis az érzéketlenség, az apátia szokott kenyértöréshez vezetni egy házasságban, amit nagyon szemléletes kifejezéssel elhidegülésnek is mondanak. 
 
Ha egy pár azzal a felkiáltással fordul a terapeutához, hogy mindketten utálják a másikat, a szakember örülhet: van még szenvedély, így van esély a megoldásra.
Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!