Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? Őszinte vallomások

Bolla Gitta
Írta: ,
Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? Őszinte vallomások

Kép forrása: unsplash

Mindig a pasikat állítjuk be félrelépőknek, holott a nők között is akad olyan, aki megbotlik. Öt bátor olvasónk vállalkozott arra, hogy elmesélje a történetét, hátha számodra is tanulságos lehet!

Bella (31), grafikus Kép forrása: unsplash

„A páromnak a mai napig nem mondtam el, de szerintem tudja, mi történt. Volt egy srác, még a fiatal koromból, aki a tipikus álompasi volt: gyönyörű, szexi, laza, de totál megbízhatatlan. A kapcsolatunk akkor zátonyra futott, de néhány éve újra összeakadtunk, amikor én már boldog párkapcsolatban éltem a jelenlegi barátommal. Teljesen felkavart, annyira férfias volt – mellette királylánynak éreztem magam, akármennyire is tudtam a lelkem mélyén, hogy úgyis csak 2 percre szól. Elcsattant pár csók, és a balatoni fesztiválon igazi féktelen napokat töltöttünk együtt (nem szexeltünk), és utána még jó darabig a hatása alatt voltam.

Elidegenedtem a páromtól, csak a másik srácra vágytam. Már azon voltam, hogy szakítok vele, de valami mégis visszatartott, és nagyon örülök, hogy így történt. Hetekig őrlődtem, de ahogy lecsengett az a hétvége, rájöttem, hogy nem éri meg. Nyílt titok ez a dolog, és biztosan érezte a párom, de azóta mindent megteszek, hogy visszaszerezzem, és megtartsam a bizalmát!”

Reni (34), elemző Kép forrása: pexels

„Úgy veszítettem el életem egyik legnagyobb szerelmét, hogy lefeküdtem egy másik pasival. Mit is érezhetnék ezután?

Talán a sors akarta így, kellett egy pofon, hogy nem tehetek mindent, nem az enyém a világ. A történetben nincs semmi extra. Jött egy fiú, aki akkor izgalmasabbnak tűnt, és kirántott egy befásult kapcsolatból. Hetekig hallgattam róla, de aztán nem bírtam tovább, és bevallottam a barátomnak. Ő azonnal eltűnt a lakásból, ahol együtt laktunk, és nem volt hajlandó velem beszélni sem.

Azt kell mondanom, ez volt a legeslegnagyobb hiba, amit az életem során elkövettem. Azóta megtaláltam a párom, akivel már közös gyermekünk is van, de örökre sajnálni fogom, hogy így megbántottam életem első szerelmét!”

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!