Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? - 5 nőt kérdeztünk

Írta: ,

Mindig a pasikat állítjuk be félrelépőknek, holott a nők között is akad olyan, aki megbotlik. Öt bátor olvasónk vállalkozott arra, hogy elmesélje a történetét, hátha számodra is tanulságos lehet!

Bella (31), grafikus Kép forrása: unsplash

1/5 Bella (31), grafikus

„A páromnak a mai napig nem mondtam el, de szerintem tudja, mi történt. Volt egy srác, még a fiatal koromból, aki a tipikus álompasi volt: gyönyörű, szexi, laza, de totál megbízhatatlan. A kapcsolatunk akkor zátonyra futott, de néhány éve újra összeakadtunk, amikor én már boldog párkapcsolatban éltem a jelenlegi barátommal. Teljesen felkavart, annyira férfias volt – mellette királylánynak éreztem magam, akármennyire is tudtam a lelkem mélyén, hogy úgyis csak 2 percre szól. Elcsattant pár csók, és a balatoni fesztiválon igazi féktelen napokat töltöttünk együtt (nem szexeltünk), és utána még jó darabig a hatása alatt voltam.

Elidegenedtem a páromtól, csak a másik srácra vágytam. Már azon voltam, hogy szakítok vele, de valami mégis visszatartott, és nagyon örülök, hogy így történt. Hetekig őrlődtem, de ahogy lecsengett az a hétvége, rájöttem, hogy nem éri meg. Nyílt titok ez a dolog, és biztosan érezte a párom, de azóta mindent megteszek, hogy visszaszerezzem, és megtartsam a bizalmát!”

Reni (34), elemző Kép forrása: pexels

2/5 Reni (34), elemző

„Úgy veszítettem el életem egyik legnagyobb szerelmét, hogy lefeküdtem egy másik pasival. Mit is érezhetnék ezután?

Talán a sors akarta így, kellett egy pofon, hogy nem tehetek mindent, nem az enyém a világ. A történetben nincs semmi extra. Jött egy fiú, aki akkor izgalmasabbnak tűnt, és kirántott egy befásult kapcsolatból. Hetekig hallgattam róla, de aztán nem bírtam tovább, és bevallottam a barátomnak. Ő azonnal eltűnt a lakásból, ahol együtt laktunk, és nem volt hajlandó velem beszélni sem.

Azt kell mondanom, ez volt a legeslegnagyobb hiba, amit az életem során elkövettem. Azóta megtaláltam a párom, akivel már közös gyermekünk is van, de örökre sajnálni fogom, hogy így megbántottam életem első szerelmét!”

Evelin (27), asszisztens Kép forrása: unsplash

3/5 Evelin (27), asszisztens

„A párom a munkájából kifolyólag leköltözött vidékre, én pedig Budapesten maradtam. A több hónap távollét teljesen tönkretette a kapcsolatunkat, ha nagy ritkán több időt tudtunk együtt tölteni, annak mindig veszekedés lett a vége. Eléggé nehéz napokat éltem meg, ezért egészen ellágyultam, mikor egy kollégám udvarolni kezdett. Jól esett a közeledése, élveztem, hogy valaki szépnek lát, és mellettem van a mindennapokban. Nem feküdtem le vele vagy ilyesmi, csak randiztunk párszor, esténként átjött, volt, hogy hétvégén együtt reggeliztünk, és néhány csók is elcsattant.

Amikor szerette volna még komolyabbra fordítani a dolgot, megtorpantam, és rájöttem, hogy nem dobhatom el a szerelmemet ilyen könnyen. Döntöttem, viszont a történteket nem tudtam zárójelbe tenni, ezért elmondtam a páromnak. Ő nagyon kiakadt, és utána sokszor a fejemhez vágta, de két év távlatából már azt kell mondanom, elfelejtettük. Ráadásul utána költöztem, és végre újra együtt élünk.”

Enikő (32), projektmenedzser Kép forrása: unsplash

4/5 Enikő (32), projektmenedzser

„Sokan elítélnek azért, ami történt, és megbántam, hogy ennyire önző voltam. Már az esküvőre készültünk, amikor pár hónappal a nagy nap előtt rájöttem, hogy nem akarom ezt.

Kétségbe estem, nem tudtam, hogyan szabaduljak, mit tegyek. Nem mertem odaállni, és megmondani, hogy fejezzük be, és folyton a bulizásba menekültem.

Az egyik ilyen alkalommal össze is akadtam egy fiúval, akivel végül le is feküdtem. Utána hazamentem, és bevallottam. Így 3 hónappal a lagzi előtt töröltük az egészet. A büntetésem, hogy az azóta eltelt 3 évben sem lettem újra szerelmes, míg az exem fél évvel később belebotlott a nagy Ő-be.”

Gabi (25), egyetemista Kép forrása: unsplash

5/5 Gabi (25), egyetemista

„Egyetlen egy barátomat csaltam meg, őt is még az első egyetemi években – egy bulin részegen összecsókolóztam az akkori legjobb barátommal. Persze rögtön elmondtam, mi történt, és iszonyúan bántott a dolog, de mivel „csak egy csókról” volt szó, a pasim végül megbocsátott. 

Csak hónapokkal később jöttem rá, hogy az az este valójában egy jelzés volt, hogy valami nagyon nincs rendben a kapcsolatunkban. Nem kaptam tőle sem elég figyelmet, sem elég szeretetet, és ez volt az, ami ittasan előtört belőlem. Amint rájöttem erre, és magamnak is ki tudtam mondani, hogy a szerelem ellenére sem vagyok boldog, tudtam, szakítanunk kell.”

Neked mi a véleményed a megcsalásról? Írd meg nekünk kommentben!