Megcsaltad a párodat? Vezess végig 4 lépést, mielőtt elé állsz

Nagy Niki
Írta: ,
Megcsaltad a párodat? Vezess végig 4 lépést, mielőtt elé állsz

Kép forrása: pexels.com

Ha valaha csaltak már meg, akkor tudod, hogy az egyik legrosszabb érzés a világon – de mi van akkor, ha te vagy a helyzet másik felén, és te csaltad meg a párodat? Mit tegyél, hogyan közöld vele, mit gondolj át előtte? Segítünk, hogy már úgy állhass elé, hogy tudod, mit akarsz mondani – mielőtt bármit is teszel, ezeket a lépéseket vedd végig!

1. Próbálj meg rájönni, miért csaltál!

Annak, ha valaki félrelép, mindig van egy erős, nyomós oka – aki boldog párkapcsolatban él, az általában nem tesz ilyet. Gondold át, hogy mi nem stimmel a kapcsolatodban, és hogy hajlandó lennél-e változtatni rajta, hogy boldogok lehessetek – ha a válasz igen, akkor van még értelme próbálkozni, ha viszont nem, akkor a megcsalás a kapcsolat végét kell, hogy jelentse.

2. Gondolj bele, hogy szeretné-e a párod tudni, mit tettél!

Egy kapcsolatban az alapvetően legjobb megoldás az őszinteség, de a megcsalás pontosan egy olyan dolog, ami esetében lehet, hogy nem ez legcélszerűbb. Sok párkapcsolatban van szó arról, hogy egy esetleges megcsalás során a másik akarja-e tudni a félrelépést – ha te biztos vagy abban, hogy a párod nem akarná tudni, és abban is, hogy csak egy ostoba hiba volt az egész, ami biztosan nem történik meg többször, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy elmondd-e egyáltalán neki.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!