3 dolog, ami bizonyítja, hogy a megcsalás néha rejtett áldás is egyben

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor az a személy, akit nagyon szeretsz, eljátssza a bizalmad és megcsal téged, egy világ omlik össze körülötted. Az árulás mindennél rosszabb, az ezt követő érzelmi hullámvasút pedig szívet tépő. A gyász különböző szakaszain mész keresztül, és úgy tűnik, sosem fog véget érni ez az időszak. Aztán eljön az a pont, amikor rájössz, hogy nincs olyan esemény, ami ne hozna magával egy leckét is.

3 dolog, ami bizonyítja, hogy a megcsalás néha rejtett áldás is egybenIdővel te is megtanulod, hogy minden esemény erős hatással van arra, akivé ma lettél. Van, ami fájdalmas lecke volt, van, amiből később pozitívan tudtál tanulni, de soha semmi sem tévedés vagy felesleges időpazarlás. Sokan viszont elkövetik a legnagyobb hibát, amit ebben az időszakban el lehet; úgy tekintenek a csalódásra, mint egy életvitelre.

Azonosulnak azzal, ami történt velük, és nem tudnak szabadulni tőle. Újra és újra lejátsszák a történéseket a fejükben, abban a hitben, hogy ezúttal talán valami újat fedeznek fel. Valamit, ami majd megváltoztatja az eseményeket; ám erre sosem kerül sor. Hiszen egy ilyen nagyfokú csalódást nem lehet kiheverni úgy, hogy közben folyamatosan emlékezteted magad rá. A legjobb, ha megpróbálod más szemszögből nézni a dolgokat, hogy rájöjj arra, néha a megcsalás egy rejtett áldás. Van rá három bizonyítékunk!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019