Megbocsáthatatlan dolgok, amikért azonnal hagyd el a párod

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Megbocsáthatatlan dolgok, amikért azonnal hagyd el a párod

Kép forrása: India Earl Photography

A kapcsolat elején általában minden rózsaszín és felhőtlen, de sajnos az is előfordulhat, hogy már a startnál felütik a fejüket a problémák. Legyen bármilyen vicces és szexi a pasi, ha elköveti az alábbi tetteket, ne várd meg, hogy tovább fajuljon a dolog, hanem lépj le!

Megcsal Kép forrása: trendhunter.com

Oké, tudjuk, hogy az apróbb sérelmeket illik megbocsátani a szeretett embernek, ám a megcsalás nem pusztán egy kis ballépés. Ha valaki már a kapcsolat kezdeti szakaszában kikacsintgat, akkor mit várhatna tőle az ember lánya később? Gondolkodj racionálisan, és ha már az elején azt látod, hogy egy szoknyapecérrel van dolgod, akkor felesleges pazarolnod rá az idődet.

Tudatosítsd magadban, hogy ha megcsal, az annak a bizonyítéka, hogy nem szeret és nem is tisztel, ezek után pedig mi értelme van az egésznek? Akármennyire is igyekszünk, egy düledező alapra esélytelen jó házat építeni.

Soha nincs ott, amikor szükséged lenne rá Kép forrása: livingthecollegelife.com

Szintén jó tesztje a bimbódzó párkapcsolatoknak a segítőkészség. Ha azt veszed észre, hogy a pasinak csak a jó dolgokban van kedve részt venni, a kicsit kellemetlenebbeket pedig intenzíven hárítja magától, akkor sajnos rossz hírünk van.

Hiába szeret különböző programokra járni veled, hiába mutogat büszkén a barátainak, családjának, ha például az már nehezére esik, hogy a súlyos szatyrodat cipelje, vagy nem tudod megkérni arra se, hogy arrébb húzzon egy szekrényt, esetleg eszébe se jut megvigasztalni, amikor rossz passzban vagy.

Ebben az esetben sajnos nem túl sok jóra számíthatsz a jövőben sem, persze azért a beszélgetés talán itt is megér egy próbát...

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?