Még nem vagy túl rajta? Másoknak ez segített a továbblépésben

Balatoni Dóra
Írta: ,

A szakítás mindenki számára nehéz. A tapasztalat azt mutatja, hogy leginkább az idő gyógyítja be legkönnyebben a sebeket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ülj magányosan a szobádban és várd meg, míg elmúlik a bántatod. Mindenkinek más módszer válik be, ezúttal négy lány mesélt nekünk arról, nekik mi segített a továbblépésben!

 
 
 
 
 
 
„Inkább rá sem néztem a Facebookra” (Enikő, 28) Kép forrása: karlascloset.com

„Miután szétmentünk, még több időt töltöttem a Facebookon. Időről időre felbukkant egy-egy bejegyzése, ami nagyon felkavart, ráadásul én is rettentő késztetést éreztem arra, hogy az adatlapját böngésszem, hátha megtudok róla valamit.

Egy idő után azonban elegem lett abból, amit csinálok, abból, hogy örökké utána vágyakozom, ezért elkezdtem hanyagolni a Facebookot. Éreztem, ha nem változtatok, örökre a rabja maradok. Meg kellett tisztítanom az elmémet és a szívemet, ezért internetezés helyett próbáltam izgalmasabban és hasznosabban tölteni az időmet.

Elkezdtem könyvtárba járni, sorozatokat nézni és gyakrabban összejárni a barátokkal. Ezek el tudták terelni a figyelmemet és éreztem, idővel egyre könnyebb és könnyebb lesz. ”

 
 
 
 
 
 

„Mindig is nehezen tudtam elengedni az exeimet… Aztán egyszer rájöttem, ott követem el a hibát, hogy szakítás után is hívogatom őket… Bármennyire is fájt, hogy Tomi megcsalt, miután elköltözött tőlem, annyira hiányzott, hogy számtalanszor késztetést éreztem arra, hogy írjak neki egy smst.

Bárcsak átjönne kicsit, meginnánk valamit vagy csak beszélgetnénk.

Szerencsére itt volt mellettem a legjobb barátnőm, aki rám parancsolt, hogy ne csináljak butaságot. Ő tisztán látta a helyzetet, mindig mellettem állt és támogatott.

Bár nagyon szenvedtem, most már elmondhatom, sokkal hamarabb sikerült rajta túllennem, úgy, hogy nem láttam és nem hallottam a hangját. Azóta egyébként feleségül vette a csajt, akivel megcsalt... Nincs bennem keserűség, sok boldogságot kívánok nekik!”

 
 
 
 
 
 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019