5 gyanújel, amivel elárulja magát: vedd észre, ha mással is flörtöl

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 gyanújel, amivel elárulja magát: vedd észre, ha mással is flörtöl

Kép forrása: covermenmag.com

Sokan mindenben gyanújelet látnak, mások akkor sem veszik észre, hogy a párjuk másfele kacsintgat, amikor már mindenki számára egyértelmű, mi történik. Naívság? Feltétel nélküli bizalom? Vagy éppen felesleges aggodalom? Minden helyzetfüggő, de azért az alábbi szempontok segíthetnek dönteni – főleg, ha mindegyikük igaz rátok!

Nem lelkesedik semmiért Kép forrása: camillestyles.com

Azt veheted észre, hogy felvesz egyfajta „minden mindegy” viselkedésmódot. Magasról tesz rá, mit tervezel sőt, mindenről inkább lebeszél, és totálisan pesszimistán áll a dolgok elé.

Ha nem eleve ilyen természet, akkor az gyanút keltő, ugyanis minden bizonnyal a kapcsolatotok miatt lett ilyen nemtörődöm és flegma.

Mivel belül érzi, hogy előbb-utóbb le fog bukni, vagy már nem áll stabil lábakon a szerelmetek, nem igazán tervez hosszútávra. Él a mának, hagyja, hogy sodorják az események, úgy véli, lesz, ami lesz.

Emiatt nem foglalkoztatja, hogy találtál egy baromi jó utazási ajánlatot jövő nyárra, gyorsan lehűti a lelkesedésedet azzal, hogy úgysem kap szabit, meg egyébként sem tudja, mi lesz pár hónap múlva.

Nem érdekli, hogyan szeretnéd felújítani a konyhát, azt mondja, arra bőven ráértek. Miért? Mert ő már pontosan tudja, hogy mire ez a kérdés aktuális lesz, már nem fogtok egy párt alkotni.

Bűncsomagokkal lep meg Kép forrása: hu.pinterest.com

A félrelépőkre általában jellemző a bűntudat, nyugodtan mondhatjuk, teljesen jogosan érzik magukat rosszul. Hogyan másként tudnának kicsit enyhíteni háborgó lelkiismeretükön, mint néhány ajándékkal?

Emiatt lehet intő jel, ha a barátod hirtelen apróságokkal, vagy kifejezetten nagy meglepetésekkel halmoz el.

Ha nem tudod hova tenni a váratlanul jött kedvességét, mert idáig egyáltalán nem volt jellemző rá, akkor gondolhatsz arra, hogy éppen a bűntudatát próbálja leplezni.

Ettől úgy érezheti, kiegyenlítette a számlát, egyensúlyba került minden – ami persze nincs így, de a lelkét valahogy mégis megnyugtatja.

Na és persze azzal biztatja magát, hogy ezzel a húzással továbbra is gyanútlan maradsz, mert úgy érezheted, minden tökéletesen működik köztetek. Sőt, olyan, mint régen!

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató