Második esély? 4 ok, ami miatt talán érdemes megadni

Lakosi Alexa
Írta: ,

Ha csalódunk valakiben, ha elárultak vagy bántottak, általában elborít bennünket a düh és fájdalom. Ilyenkor hajlamos az ember olyan döntéseket hozni, amelyek drasztikusságukkal egy kis megnyugvást jelentenek ebben a lelkiállapotban. Ám minden egészséges lélek képes kell, hogy legyen a megbocsátásra, hiszen saját hibáinkat is elnézzük, megbocsátjuk magunknak kisebb nagyobb bűneinket és botlásainkat. Nos, ha magunkkal ilyen elnézőek tudunk lenni, talán másokkal szemben is érdemes lehet gyakorolni a megbocsátás erényét, nem igaz? A megbocsátás viszont még nem jelenti azt, hogy adtunk egy második esélyt. Ahhoz még több lelkierő kell. De vajon megéri? Mikor érdemes és mikor nem?

Egy biztos, ha megadod az esélyt, te biztosan jobban érzed majd magad! Kép forrása: theblondesalad.com

Hiszen te mostantól elmondhatod: mindent megtettél azért, hogy helyreálljon az egyensúly

Ha most is kudarc lesz a vége, nem kell magadat okolnod érte, és nyugodt szívvel lapozhatsz. Ha pedig érdemes volt új esélyt adni, az maga a boldogság!

Ha nem is ez a jellemző, de az emberek képesek a változásra. Kép forrása: indiaearl.com

Így akár az is megtörténhet, hogy aki megbántott, az új esély reményében változtat önmagán, tanul a hibájából és így bizonyítja be neked, hogy érdemes volt megbíznod benne.

Ne becsüld le a szégyen, a hála és a remény erejét.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019