Hogyan csapod be saját magad, amikor valójában csak egy másik fiú után kellene nézned?

Stumpf Bea
Írta: ,
Hogyan csapod be saját magad, amikor valójában csak egy másik fiú után kellene nézned?

Kép forrása: wynwileyphotoblog.com

Mi nők szeretünk kombinálni, agyalni, és persze néha az is előfordul, hogy egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó információkat összerakunk a fejünkben és a valósághoz elég távol álló sztorikat hozunk össze belőle. Legtöbbször, ha pasiügyekről van szó, akkor bolondulunk meg egy kicsit, kifogásokat gyártunk a fiúk helyett, hogy miért nem jött össze, miért nem írt vissza és miért nem alakult ki valami. Ezeknek a többsége azonban a valóságban nem létezik, és csak becsapod magad velük. Lássuk, mik ezek!

Nem akar kötődni Kép forrása: wynwileyphotoblog.com

Lehet, hogy egy nagyobb csalódás vagy szakítás után már te is érezted úgy, hogy nem bízol meg senkiben és egy jó darabig nem is akarsz senkihez túl közel kerülni.

Ezzel valójában saját magadat véded, azaz meggátolod, hogy esetleg újra sérülj.

Ha azonban ezt a kifogást hallod folyamatosan a fiúktól, akkor érdemes valóban elengedni a dolgot, valószínűleg mégsem fogtad meg annyira, amennyi ahhoz kellett volna, hogy mindent félredobva belevágjon a dologba.

Ami nem megy, azt pedig kár erőltetni, nem igaz?

Nincs felkészülve egy kapcsolatra Kép forrása: magnoliarouge.com

Van, hogy olyan kifogásokat hallunk a másik nemtől vagy a barátnőink azzal vigasztalnak minket, hogy a fiú egyszerűen nincs felkészülve egy kapcsolatra, ezért nem jön össze a dolog.

Valójában, ha a másik fél nem néhány hete szakított élete szerelmével és nem most lépett ki egy többéves lángoló szerelemből, akkor ez nem állíthatja meg abban, hogy valami szuper újba belekezdjen.

Persze egy szakítást mindenki másképp kezel, ezt tiszteletben kell tartani, de lehet, hogy nem csak az idővel van probléma, ha az a bizonyos szakítás már több hónapja volt.