Hogyan csapod be magad, amikor valójában csak egy másik fiú után kellene nézned?

Stumpf Bea
Írta: ,
Hogyan csapod be magad, amikor valójában csak egy másik fiú után kellene nézned?

Kép forrása: wynwileyphotoblog.com

Mi nők szeretünk kombinálni, agyalni, és persze néha az is előfordul, hogy egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó információkat összerakunk a fejünkben és a valósághoz elég távol álló sztorikat hozunk össze belőle. Legtöbbször, ha pasiügyekről van szó, akkor bolondulunk meg egy kicsit, kifogásokat gyártunk a fiúk helyett, hogy miért nem jött össze, miért nem írt vissza és miért nem alakult ki valami. Ezeknek a többsége azonban a valóságban nem létezik, és csak becsapod magad velük. Lássuk, mik ezek!

Sokat dolgozik Kép forrása: fullfitmen.com

Minden munkahelyen vannak olyan időszakok, amikor többet kell dolgozni, amikor nagy a hajtás, amikor kevesebb a szabadidőd.

Ha azonban az elmúlt hetekben már többször is azzal próbáltad győzködni magad, hogy a srác azért nem keres és azért nem jön össze a randi, mert túlságosan elfoglalt és sokat dolgozik, akkor csak áltatod magad.

Soha senki nem lehet annyira elfoglalt, hogy egy üzenet vagy egy gyors telefonbeszélgetés ne férne bele a napjába, hiszen arra van időd, amire csinálsz magadnak.

Nincs felkészülve egy kapcsolatra Kép forrása: magnoliarouge.com

Van, hogy olyan kifogásokat hallunk a másik nemtől vagy a barátnőink azzal vigasztalnak minket, hogy a fiú egyszerűen nincs felkészülve egy kapcsolatra, ezért nem jön össze a dolog.

Valójában, ha a másik fél nem néhány hete szakított élete szerelmével és nem most lépett ki egy többéves lángoló szerelemből, akkor ez nem állíthatja meg abban, hogy valami szuper újba belekezdjen.

Persze egy szakítást mindenki másképp kezel, ezt tiszteletben kell tartani, de lehet, hogy nem csak az idővel van probléma, ha az a bizonyos szakítás már több hónapja volt.