Árulkodó jelek, hogy a párod már nem szerelmes beléd

Árulkodó jelek, hogy a párod már nem szerelmes beléd

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Árulkodó jelek, hogy a párod már nem szerelmes beléd

Kedvel, csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést irántad, nem érdemes a változásra várnod. Összegyűjtöttük a leggyakoribb jeleket!

Folyton az exéről beszél

Valószínűleg neked sem ő az első szerelmed. A volt kapcsolatok hozzá tartoznak az életünkhöz, részei annak, akikké váltunk, és ha két ember őszinte egymáshoz, abba az is belefér, ha néha a korábbi szerelmeikről beszélnek. Ha viszont a párod két naponta felhoz egy, az exéhez kapcsolódó történetet, akkor ott még van valami a levegőben, és bármilyen szomorú is, valószínűleg nem te vagy az, aki kitölti a gondolatait.

Nem enged a dolgai közelébe

Van, aki szerint mindegy, két ember mennyire szereti egymást, akkor is vannak privát területek, amelyek körül meg kell húzni a határt. Rendben van, ha nem használod a telefonját, és természetesen semmi közöd a postafiókja jelszavához, de ha már akkor is elfordul, amikor a telefonján bejelentkezik a közösségi oldalára, nehogy megláss valamit, akkor ez a pasi bizony vastagabbra húzta azt a határt, mint ahogy ésszerű lenne.

Túl gyorsan haladtok

Persze, van szerelem első látásra, de ha túl gyorsan haladtok, az nem minden esetben jelent jót. Ha az ismerkedős részt átugorva egyből fejest ugrotok a komolyabb dolgokba, az azt is jelezheti, hogy a srác menekül valamilyen csalódás elől, esetleg nem mutat különösebb érdeklődést irántad, és nem kifejezetten az ismerkedős beszélgetések azok, amik lázba hozzák veled kapcsolatban.

Nem ébreszt pillangókat a gyomrodban

Néha a legjobb, amit tehetsz, ha a megérzéseidre hagyatkozol: amikor két ember között működik a kémia, akkor azt meg fogod érezni, de ha nem táncolnak pillangók a gyomrodban, akkor valamelyikőtök nem mutat akkora érdeklődést ez iránt a kapcsolat iránt. Ha hiányoznak a romantikus pillanatok vagy a meghitt összebújások, az mindenképpen egy jel lehet.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»