Árulkodó jelek, hogy a párod már nem szeret téged

Zabolai Margit
Írta: ,

Kedvel, csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést irántad, nem érdemes a változásra várnod. Összegyűjtöttük a leggyakoribb jeleket!

Folyton az exéről beszél

Valószínűleg neked sem ő az első szerelmed.

A volt kapcsolatok hozzá tartoznak az életünkhöz, részei annak, akikké váltunk, és ha két ember őszinte egymáshoz, abba az is belefér, ha néha a korábbi szerelmeikről beszélnek.

Ha viszont a párod két naponta felhoz egy, az exéhez kapcsolódó történetet, akkor ott még van valami a levegőben, és bármilyen szomorú is, valószínűleg nem te vagy az, aki kitölti a gondolatait.

Nem enged a dolgai közelébe

Van, aki szerint mindegy, két ember mennyire szereti egymást, akkor is vannak privát területek, amelyek körül meg kell húzni a határt.

Rendben van, ha nem használod a telefonját, és természetesen semmi közöd a postafiókja jelszavához, de ha már akkor is elfordul, amikor a telefonján bejelentkezik a közösségi oldalára, nehogy megláss valamit, akkor ez a pasi bizony vastagabbra húzta azt a határt, mint ahogy ésszerű lenne.