5 dolog, ami minden mániákus félrelépőre igaz – Kerüld el őket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 dolog, ami minden mániákus félrelépőre igaz – Kerüld el őket

Talán könnyebben feldolgozod a megcsalást, ha megérted, hogyan viselkednek, és milyen rossz tulajdonságokkal rendelkeznek azok, akik szinte hivatásszerűen űzik ezt az életmódot. Bármennyire is fáj most a szíved, a mániákus félrelépőket leginkább csak sajnálni lehet értéktelen szerelmi életük és hozzáállásuk miatt…

Megszállott hazudozók Kép forrása: whowhatwear.co.uk

A mániákus félrelépőknek alig van őszinte mondatuk, hiszen állandóan rejtegetnek valamit: hazudniuk kell annak, akivel titkos viszonyt ápolnak, és persze annak is, akivel hivatalosan együtt vannak. Ebbe az ördögi körbe pedig kivédhetetlenül csatlakoznak mások is: közös ismerősök, barátok, kollégák, vagy éppen rokonok.

A félrelépők egy idő után nagyon nehezen tudnak eligazodni azon, mit is mondtak előző nap, vagy éppen a múlt héten, ezért gyakran egy komplett élettörténetet építenek ki magunkat, elhagyva a valóságot. Ha nagyon belesüppednek ebbe az életvitelbe, szinte már maguk is elhiszik, amit állítanak – ezért tudnak olyan meggyőzőek lenni.

Agresszívan keltenek bűntudatot Kép forrása: lookastic.com

Azok, akik szinte életvitelszerűen lépnek félre, egész biztosan nem szerelmesek. Többek között emiatt is tudják olyan lazán kezelni a megcsalással járó kérdéseket és beszélgetéseket. Mivel meggyőzőek, nagyon gyakran lépnek fel extrém mértékű határozottsággal, amitől visszariadnak azok, akik megpróbálják értékelni őket. Tehát, ha egy mániákus félrelépővel van dolgod, könnyen megeshet, hogy az egyértelmű lebukás tisztázása során még te kérsz bocsánatot.

Azok, akik állandóan hazudnak és rutinszerűen kezelik az ilyen helyzeteket, pillanatok alatt leteremtenek, és elérik, hogy bűntudatot érezz és soha ne merd újra megvádolni őket. És hogy mi ennek az eredménye? Kedvükre garázdálkodhatnak, mégpedig kockázat nélkül…

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!