Miért nem kezdeményeznek a mai férfiak? A modern randizás problémái

Berényi Nóri
Írta: , Frissítve:

Mostanában egyre több nő panaszkodik arról, hogy nagyon nehéz ismerkedni, a férfiakból inkább kisfiúk lettek és hiányzik belőlük az a magabiztosság, ami a régi időkben még meg volt a férfiakban. Na, de akkor mégis, hogyan lehetne ismerkedni? Talán nekünk, nőknek kellene kezünkbe venni az irányítást?

Az első lépések Kép forrása: jacimarie.com

Bárki bármit mond, a kezdeményezés igenis a férfiak dolga lenne.

A nő megadhatja a kezdő löketet, vagyis a jelet, hogy szabad a pálya, viszont utána a pasinak kutya kötelessége akcióba lendülni.

Szüleink, nagyszüleink korában valahogy jóval magabiztosabban voltak a férfiak, nem okozott nekik problémát az udvarlás, még akkor sem, ha sokszor elutasításban volt részük. Addig mentek és addig udvaroltak az álomnőnek, míg meg nem kapták.

Manapság, viszont a pasik egy nőt meg sem közelítenek, ha esetleg a barátnői is ott vannak a közelben, mert túlságosan félelmetes számukra ez a szituáció.

Miért olyan nehéz elhívni egy randira? Kép forrása: playbuzz.com

Talán már te is feltetted magadnak ezt a kérdést párszor és nem érted, hogy, ha valakivel hetekig-hónapokig chatelsz, akkor miért olyan nehéz elhívnia randizni. Elképzelhető, hogy ez is a félelemhez vezethető vissza.

Lehet, hogy szíve szerint már az első pár beszélgetés után találkozott volna veled, viszont fél a visszautasítástól, vagy attól, hogy milyen lenne a személyes találkozó.

Hiszen mégiscsak az első randi után dől el minden.

Az is elképzelhető, hogy a saját önbizalmával vannak komoly problémák, melyeket még nem szeretne előtted felfedni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!