Miért egyáltalán nem jó tanács szakítás után a „csak lépj tovább”?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Egy szakítás után előbb-utóbb elkerülhetetlenül megkapod azt a tipikus tanácsot a barátaidtól, hogy „lépj tovább”. Elmondják, hogy az exed egyébként sem volt igazi főnyeremény, és épp itt az ideje visszatérned a randizás világába, különben sosem ismerkedsz meg az Igazival. De tényleg olyan jó tanács ez egy csalódás után?

Nincs csodaszer Kép forrása: flickr, Lela Oliveira

Ha valakit tényleg teljes szívedből szerettél, az igazság az, hogy nem tudod majd egyik napról a másikra kiheverni. Nem létezik olyan csodaszer, amitől elfelejtenéd a múltadat, és hipp-hopp elillanna a szerelem egy csettintésre.

Az érzéseidet ugyanis nem tudod sem megváltoztatni, sem kikapcsolni – pedig mennyivel egyszerűbb is lenne így az élet!

Egy idő után viszont megfogadod a barátaid tanácsát, és megpróbálod elfelejtetni az exedet egy randi segítségével.

Amikor belekezdesz... Kép forrása: wearesodroee.com

Amit tudnod kell, hogy az esetek többségében ez a módszer sajnos nem válik be. A randik kellős közepén ugyanis könnyen azon kaphatod magad, hogy hiányzik a volt barátod.

A beszélgetések, a közös programok, az érintések, és egyszerűen nem tudod kényszeríteni a szíved arra, hogy egy másik férfi iránt is így érezz. Egyelőre.

Úgyhogy mielőtt beleveted magad ebbe az örvénybe, állj meg egy kicsit. Vegyél egy mély levegőt, és ne próbálj meg továbblépni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019