A legszebb szerelmes dolgok, amiket a párodnak mondhatsz – A lélekbúvárok szerint

Schuster Borka
Írta: ,

Sokak szerint a szeretlek az egyik legszebb szó, de a párkapcsolati szakértők szerint van még néhány mondat, amikkel éreztetheted a pároddal, hogy mit is jelent ő neked. Persze a szép szavak csak akkor működnek, ha tényleg komolyan is gondolod.

Bármennyire elégedettek vagyunk is az életünkkel, szinte mindenki eljátszik néha a gondolattal, hogy mi lett volna, ha… Egy-egy döntésünk, ami az adott pillanatban talán nem is látszott nagy dologban, évek távlatából úgy tűnhet, mindent megváltoztatott.

Lehet, hogy a dolgok mai ismeretének tükrében ezt vagy azt máshogy csinálnál, és biztos, hogy ezzel a párod is így van, ezért azt tudnia, hogy ő a biztos pont az életedben, a döntés, amiről úgy érzed, nem is alakulhatott volna jobban, az egyik legszebb és legmegnyugtatóbb dolog.

Fiatalnak, szabadnak és szerelmesnek lenni egyáltalán nem nehéz dolog, az idő múlásától és az öregedéstől azonban mindenki fél egy kicsit.

Azt tudni, hogy valaki annyira boldog veled, és olyan izgalommal vár minden egyes napot, kihívást és kalandot, ami még rátok vár, hogy még megöregedni sem tűnik ijesztő dolognak, ha azt veled teheti meg, az egyik legmeghatóbb gondolat.

Így fogja érezni a párod is, ha ezt a mondatot hallja tőled.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!