Melyik jellemző rád? A 9 karaktertípus: az érző triász

Schuster Borka
Írta: ,

Sokak szerint a szeretlek az egyik legszebb szó, de a párkapcsolati szakértők szerint van még néhány mondat, amikkel éreztetheted a pároddal, hogy mit is jelent ő neked. Persze a szép szavak csak akkor működnek, ha tényleg komolyan is gondolod.

„Azt akarom, hogy te legyél a gyermekeim apja/anyja” Kép forrása: unsplash

Azok, akik életük valamelyik pontján tervezik, hogy majd családot alapítanak, valószínűleg a párválasztás idején is figyelembe veszik, hogy a másik ezen a téren is helyt tudna-e állni.

Szülővé válni a létező legnagyobb felelősség, amit egy ember vállalhat, ezért ha azt mondod a párodnak, hogy nem csak a magad életében látsz számára fontos helyet, de ezt a minden másnál fontosabb kalandot is vele osztanád meg, annál nehezen mondhatsz szerelmesebb dolgot.

Bár a többi mondatra is, erre különösen igaz, hogy tényleg csak akkor érdemes kimondani, ha valóban komolyan is gondolod!

Fiatalnak, szabadnak és szerelmesnek lenni egyáltalán nem nehéz dolog, az idő múlásától és az öregedéstől azonban mindenki fél egy kicsit.

Azt tudni, hogy valaki annyira boldog veled, és olyan izgalommal vár minden egyes napot, kihívást és kalandot, ami még rátok vár, hogy még megöregedni sem tűnik ijesztő dolognak, ha azt veled teheti meg, az egyik legmeghatóbb gondolat.

Így fogja érezni a párod is, ha ezt a mondatot hallja tőled.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv