Ez volt a legőrültebb dolog, amit az exem a szakítás után csinált. Igaz történetek!

Bolla Gitta
Írta: ,

Mindenki máshogy éli meg, ha vége a szerelemnek, ebből pedig olykor különös történetek születnek. Olvasóinkat meséltek arról, az exük hogyan próbálta visszaszerezni őket szakítás után.

Lilla (27), pénzügyi ügyintéző Kép forrása: tumblr, salas-llc

„Még az egyetemen szakítottam a párommal, épp azelőtt, hogy kiutaztam volna Erasmus-szal Bolognába. Már előtte is döglődött a kapcsolatunk, és kapóra jött, hogy fél évet nem leszünk egy országban. Nagyon sokat szenvedtem, de elvonta a figyelmemet a sok új impulzus.

Nyilván az exem nem így volt vele, ráadásul ugyanabban a lakásban lakott, amiben korábban közösen éltünk.

Miután visszajöttem, az egyik este elmentünk iszogatni a barátnőimmel egy bárba, és ő ott állt a pultnál egy hatalmas csokor virággal. Annyira megörültem, hogy a nyakába borultam zokogva. El sem hittem.

Utána még folytattuk egy ideig, de nem sokkal később így is véget ért a szerelmünk.”

Anikó (36), PR-os Kép forrása: weheartit.com

„Keresztülmentem egy elég csúnya szakításon, sok veszekedés után mondtuk ki, hogy vége. A párom volt az, aki furcsán kezdett el viselkedni, úgy éreztem, már nem szeret.

Viszonylag gyorsan elköltöztem tőle, rendbe szedtem az életemet, de neki nem ment ilyen könnyen.

Folyamatosan hívogatott, megjelent az albérletemnél, nem hagyott békén. Egy elkeseredett pillanatában pedig átküldött egy chat screenshotot arról, ahogy egy másik nővel megbeszéli, mikor szexelnek már újra, és mennyire odavannak egymásért. Tette mindezt azért, hogy lássam, milyen kapós a nőknél. A dátum is látszódott, ez még a kapcsolatunk alatt történt. Iszonyúan fájt, és nem értettem, miért nem tudta szépen lezárni, miért kellett belém rúgnia még egyet. Mindegy, legalább még biztosabb lett, hogy jó döntés volt a szakítás.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019