A legkellemetlenebb első randik, amik valódi nőkkel fordultak meg

Schuster Borka
Írta: ,
A legkellemetlenebb első randik, amik valódi nőkkel fordultak meg

Kép forrása: grki/depositphotos.com

Egy boldog kapcsolatban mindig izgalmas dolog felidézni az első randit. De persze addig, amíg megtalálja az ember az igazit, nagyon sok kevésbé jól sikerült randin is át kell esnie. De ilyesmikre azért talán tényleg senki nem számít – pedig megtörténtek!

Anita, 27 éves Kép forrása: Noloney/depositphotos.com

„A szomszéd kisvárosban voltam nyári diákmunkán, és az egyik sráccal elég sokat flörtöltünk, néhány hét után pedig el is hívott randizni. Mikor eljött értem, éppen nálunk volt a nagymamám, aki azonnal felkiáltott, ahogy meglátta a srácot: „Jaj de örülök, hogy látlak, pont a múlt héten kávéztam anyukáddal!” Mikor megkérdeztem, hogy mégis honnan ismeri az anyukáját, kiderült, hogy ő a nagyim unokatestvére – vagyis rokonok vagyunk.

Azért elmentünk fagyizni, a végén egy baráti (vagy inkább rokoni) öleléssel elbúcsúztunk, és próbáltuk elfelejteni, mennyire kínos ez az egész. A legrosszabb az volt, hogy a nyár hátralévő részében minden lány, akivel együtt dolgoztam, azt kérdezgette, hogy miért nem lett végül köztünk semmi, én pedig nem mertem bevallani nekik, hogy az unokatesómmal flörtöltem heteken keresztül.”

„Vakrandi volt, amit igazából egy ismerősöm ismerőse hozott össze, egy étterembe mentünk, és mivel kicsit feszengtem, megpróbálkoztam egy viccel arról, hogy bízom benne, nem derül ki róla, hogy sorozatgyilkos, vagy ilyesmi. Teljesen kiakadt, hogy hogyan feltételezhetek ilyesmit, és hiába mondtam, hogy csak egy vicc volt, és a hangulatot próbáltam oldani, és semmiképpen sem szerettem volna megsérteni vele.

Negyed órás előadásba kezdett arról, hogy nagyon reméli, hogy nem vagyok ‘valami feminista’, és börtönstatisztikákat vonultatott fel, hogy bebizonyítsa, hogy valójában sokkal több férfit erőszakolnak meg, mint nőt. Ekkorra már tényleg kezdett nagyon bizarr lenni az egész helyzet, úgyhogy megkérdeztem, hogy nem válthatnánk-e témát, de azt mondta, túlságosan fel van spanolva ahhoz, hogy másról beszéljen.

Eljöttem, mielőtt még az előétel megérkezett volna.”