Az 5 legjobb dolog egy szakításban: mert a jót is látnod kell

Kerekes Vivien
Írta: ,
Az 5 legjobb dolog egy szakításban: mert a jót is látnod kell

Ha meghallod a szakítás szót, neked is rögtön a sírással eltöltött délutánok, a nonstop búskomorság és a "soha többet nem leszek szerelmes"-mantra ugrik be először? Pedig valójában egy kapcsolat befejezésének nem csak árnyoldalai vannak! Oké, persze eleinte biztosan úgy érzed, hogy összetörték a szíved, és ebből az állapotból még a legdögösebb hollywoodi híresség sem tudna kigyógyítani (na jó, talán ő igen, de CSAKIS ő), de valójában pozitív dolgokat is találhatsz ebben az időszakban. Íme öt olyan tényező, ami miatt te is könnyebben veszed majd a szakítás okozta akadályokat!

Nincs több panaszkodás Kép forrása: theclassyissue.com

Mostantól nem te vagy az a lány, aki állandóan a párkapcsolati problémáiról mesél a legjobb barátnőinek. Persze ők mindig türelmesen végighallgattak, de hidd el, egy idő után valószínűleg egyetlen kérdés forgott a fejükben: ha ennyire sok a gondotok, miért vagytok még mindig együtt?

És ez biztosan neked is eszedbe jutott párszor, mire sikerült eljutnotok a végleges lezáráshoz.

Jó hír, hogy innentől kezdve nem te vagy az a lány; és most már nyugodtan bevallhatod, hogy a szíved mélyén te sem kedvelted ezt az oldaladat.

Viszlát, kompromisszumok Kép forrása: blog.daum.net

Egy kapcsolatban szinte kikerülhetetlen, hogy kompromisszumokat kössetek. Gondolj csak bele; te romantikus vígjátékot szeretnél nézni a moziban, ő pedig egy izgalmas akciófilmet, aminek az a vége, hogy egy harmadikra ültök be – ami valójában egyikőtöknél sem szerepelt a Top 3-ban.

A szakítás után ennek tényleg búcsút inthetsz; egyszerűen csak felhívod az egyik barátnődet, akivel egyébként is megegyezik az ízlésed, vagy szimplán beülsz egyedül valamelyik filmre.

A döntés mostantól csakis a tiéd, és garantáltan nem lesz hazafelé feszültség a választásod miatt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!