Az 5 legjobb dolog egy szakításban: mert a jót is észre kell venned

Kerekes Vivien
Írta: ,
Az 5 legjobb dolog egy szakításban: mert a jót is észre kell venned

Ha meghallod a szakítás szót, neked is rögtön a sírással eltöltött délutánok, a nonstop búskomorság és a "soha többet nem leszek szerelmes"-mantra ugrik be először? Pedig valójában egy kapcsolat befejezésének nem csak árnyoldalai vannak! Oké, persze eleinte biztosan úgy érzed, hogy összetörték a szíved, és ebből az állapotból még a legdögösebb hollywoodi híresség sem tudna kigyógyítani (na jó, talán ő igen, de CSAKIS ő), de valójában pozitív dolgokat is találhatsz ebben az időszakban. Íme öt olyan tényező, ami miatt te is könnyebben veszed majd a szakítás okozta akadályokat!

Tisztább látásmód Kép forrása: emilysotoblog.com

A kapcsolat végével hirtelen egész máshogy fogod látni az életedet. Megvan arra az esély, hogy megbánod a szakítást, vagy nagyon-nagyon mérges leszel miatta, de nyugi, ezek a hullámvölgyek teljesen normálisak.

Aztán, ahogy elkezd csendesedni a lelkedben dúló vihar, hirtelen sokkal tisztábban kezded látni a környezetedet. Lehet, hogy ekkor jössz rá arra, mennyire elhanyagoltad a barátaidat a párod miatt.

Vagy hogy milyen kevés könyvet sikerült kiolvasnod az elmúlt évben. Akárhogy is, tekints erre az időszakra úgy, mint egy lelki gyógykúrára, amely segíteni fog abban, hogy új irányt vegyen az életed.

Tökéletes indokok Kép forrása: inspiredtaste.net

Egy isteni csokoládé miatt nincs szükség magyarázatokra, de ha mégis nyugodtabb a lelked tőle, most van rá egy tökéletes indokod.

Elvégre épp egy szakítást próbálsz meg kiheverni, ilyenkor igenis megérdemled, hogy agyoncukrozott édességekkel kényeztesd magad – akár reggeli helyett!

Legközelebb nyugodtan ülj le a tévé elé egy doboz nutellával vagy egy tányér sütivel, és hagyd, hogy a finomságok begyógyítsák a szíveden ütött sebeket. Hiszen mindenki tudja, hogy a szomorúság ellen a csokoládé a leggyorsabb megoldás!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!