Az 5 legigazságtalanabb módszer, ahogyan a férfiak szakítanak a párjukkal

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Jó szakítás nem létezik. Még ha két ember közösen is dönt úgy, hogy már nem szeretnének egy párt alkotni, akkor is megvisel mindenkit a befejezés. Azonban megesik, hogy egyesek még inkább megnehezítik a másiknak a szakítást azzal, hogy milyen tiszteletlen módszert választanak; az alábbi ötnél elviselhetetlenebb pedig tényleg nincs...

Egy szakításnak intim dolognak kéne lennie. Fontos volna, hogy két ember leüljön, és a négy fal között, „nézők" nélkül beszéljék meg a kapcsolat végét.

Azonban vannak, akik nem foglalkoznak ezzel. Sőt, annyira félnek attól, hogy a párjuk sírni kezd, esetleg kikel magából, hogy nem merik négyszemközt elmondani az érzéseiket.

Ezért akadnak olyanok, akik inkább egy nyilvános helyet, például kávézót vagy parkot választanak a komoly beszélgetésre. Úgy vélik, ezáltal majd a másik fél nem fog hirtelen felindulásból cselekedni, és megóvják magukat a kínos pillanatoktól.

Általában ez egyébként fordítva sül el!

Ahhoz, hogy képes legyél továbblépni, neked is szükséged van a lezárásra.

Azonban megesik, hogy egyes férfiak ezt nem adják meg a volt párjuknak, és a szakításnak egy igazán gonosz módszerét választják.

Ahelyett, hogy szemtől szemben megmondanák az érzéseiket, inkább felszívódnak, eltűnnek, és nem adnak életjelet magukról. A telefonjukat nem veszik fel, az üzenetekre nem reagálnak, de azért posztolgatnak, és láthatóan online vannak a közösségi oldalon.

Általában a friss kapcsolatoknál választják sokan ezt a megoldást, bele sem gondolva abba, hogy a másik fél lelkét ez milyen erős módon képes megsebezni.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!