„Most nem akarok komoly kapcsolatot” – A legidegesítőbb pasidumák az első randin

Balatoni Dóra
Írta: ,

Előfordult már veled, hogy várva vártad az első randit a pasival, ám ott kiderült, az illető mégsem olyan, mint képzelted? Olyan megjegyzéseket tett, amire nem is számítottál? Cikkünkben összegyűjtöttük a legidegesítőbb pasidumákat, amellyel majdnem minden lányt ki lehet hozni a sodrából!

Az rendben van, ha az elején tisztázzátok, mire vágytok és mik az elképzeléseitek, ám ha mostanában több pasival is randiztál és mindegyik kijelentette a ma oly divatos mondatot, miszerint egyelőre nem akar komoly kapcsolatot, az bosszantó lehet.

Ha valaki nemrég szakított, teljesen érthető, ha nem szeretne rögtön érzelmileg belebonyolódni egy újabb kapcsolatba, ám az nem túl jó, ha téged akar búfelejtőnek használni.

Illetve minden csak rajtad múlik: dönthetsz úgy, hogy bevállalsz egy laza kapcsolatot, de később, ha esetleg mégis beleszeretnél, valószínűleg vesztesként jönnél ki a dologból.

 

Egész jól alakul a randi, de egyszer csak egy sztori közepén megemlíti az exét? Rendben, egyszer talán belefér, hiszen valószínűleg sok emlék köti hozzá, és véletlenül is kiszaladhat a száján, ha azonban újra és újra megemlíti, egy idő után kínossá válhat számodra a beszélgetés.

Ha ez így történik, valószínűleg még nem tette túl magát rajta, lehetséges, hogy csak nemrég ért véget a kapcsolatuk. Ebben az esetben viszont érzelmileg is kötődhet hozzá és nem biztos, hogy készen áll egy új kapcsolatra.

Gondold át, így is megéri-e vele újra találkozni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019