A 7 legidegesítőbb pártípus: te hányat ismersz közülük?

Szirák Viki
Írta: ,

Vannak párok, akikre felnézünk, és szeretnénk egy nap hasonlítani rájuk, és olyanok is, akikkel nem szívesen töltünk el sok időt egy légtérben. Egyesek ugyanis észre sem veszik, mennyire zavaró a viselkedésük, sőt, ha esetleg szóba hoznád, biztosan meg is sértődnének. Az alábbi hét pártípus mindközül a legrosszabb: vajon te hánnyal találkoztál már?

Vannak olyan párok, akik nagyobb társaságban is úgy viselkednek, mintha kettesben lennének.

Folyton ölelkeznek, csókolóznak, és egy pillanatra sem engedik el egymás kezét.

Persze annak mindenki örül, hogy ennyire szerelmesek és boldogok, de annak már kevésbé, hogy az intim perceket az első sorból kell végignézni.

Nem csoda, ha egy idő után mindenkinek elege lesz belőlük!

Egyébként az esetek többségében azok a párok, akik mások előtt folyamatosan csókolóznak és ölelkeznek, többnyire valamilyen problémát igyekeznek elrejteni vagy kompenzálni.

Létezik stresszesebb annál, mint amikor egy olyan páros társaságában kell lenned, akik megállás nélkül vitatkoznak?

Ők azok, akik folyton egymásnak szólogatnak be a baráti találkozókon, tapintható közöttük a feszültség, amivel mindenki más hangulatát is elrontják.

Egyik pillanatban még kiabálnak, a másikban pedig az egyikük sír: hiába beszélik meg a gondokat (a jelenlévők segítségével persze), a következő alkalommal ugyanez megismétlődik.

Senki sem érti, miért vannak még együtt, ha ennyit vitatkoznak, de ők mégsem tudnak elszakadni egymástól, így a drámázásba titeket is bevonnak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019