A 7 legidegesítőbb férfi tulajdonság – Egyet értesz?

Dienes Petra
Írta: ,
A 7 legidegesítőbb férfi tulajdonság – Egyet értesz?

Szeretjük és tiszteljük a férfiakat, hiszen ők azok, akiktől hevesebben ver a szívünk, a védelmezőink, a társaink... de van néhány olyan tulajdonságuk és szokásuk, amik minket, nőket az őrületbe tudnak kergetni. Kedves mosollyal az arcunkon és szeretettel a szívünkben szedtük össze ezeket, hogy megmutassuk, nem csak mi vagyunk olykor-olykor kibírhatatlanok.

Feledékeny

Természetesen azt mindig tudja, hogy a kedvenc focicsapata éppen mikor játszik, vagy mikor nyert utoljára BL döntőt, de más lényeges információkról már nagyon könnyen megfeledkezik.

Mindannyunkkal előfordult már, hogy a párunk elfelejtette az évfordulót vagy azt, hogy hányadikán lesz a kísérőnk a barátnőnk esküvőjén, de összességében mellettük szóljon az, hogy pontosan tudják, hogyan engeszteljenek ki minket és szeressenek annyira a maguk módján, hogy ezeket mind elnézzük nekik, mert végtére is velük teljes az életünk.

Macsóskodás

Vajon miért nem értik meg a pasik, hogy nem kell úton-útfélen bizonyítaniuk, hogy márpedig ők az igazi alfa hímek?

Szeretnek kötekedni, azt hiszik, hogy nálunk mindent jobban tudnak és imádják a nőket bámulni – amit megértünk, de miért előttünk teszik?

 

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató