Mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében? Eláruljuk

Berényi Nóri
Írta: ,
Mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében? Eláruljuk

Push-up melltartó, füstös smink, póthaj, magassarkú és szűk farmer. Tényleg akkor lennénk a leggyönyörűbbek a férfiak szemében, ha ezeknek a trendeknek eleget tennénk? Sok nő például már a közértbe is képtelen no make-up üzemmódban lemenni, mivel retteg attól, hogy egy férfi is meglássa igazi arcát. Pedig, ha tudnád, hogy valójában pont ez tetszene nekik…

Az, aki szép… Kép forrása: annesage.com

Az reggel is szép, ugyebár. Sajnos borzasztóan megfertőződtünk mi nők a média által.

Ennek köszönhető az is, hogy reggel, mikor még ki sem nyitottuk a szemünket, már a sminkpalettánk után nyúlunk és megkezdjük az „arcvarázsolást”. Pedig nekünk elhiheted, hogy nincs szükséged semmilyen maszkra ahhoz, hogy szép legyél.

Elég egy pihentető alvás, miután úgy érzed, hogy képes lennél megmászni a Mount Everestet és ennyi.

Sokkal jobban tetszik a férfiaknak, ha egy nő kevés sminket visel, hiszen ezzel azt kommunikálja a külvilág felé, hogy elégedett önmagával, szereti a külsejét és nem próbál meg minden nap maszk mögé bújni.

Csak semmi mű! Kép forrása: superfurs.tumblr.com

Azzal párhuzamosan, hogy újra hódít a természetesség, sokan ezt meglehetősen félreértelmezik.

A természetesség nem a nude sminket és a kevésbé feltűnő szépészeti beavatkozásokat jelenti, hanem azt, hogy képes vagy elfogadni a tükörképedet, amit a sors neked rendelt és nem próbálod átalakítani természetes szépségedet.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg szükséged van az X-edik botox kezelésre, ajakfeltöltésre, hajhosszabításra és a nagyobb mellekre?

Vagy egyszerűen csak hagyod, hogy valakinek pontosan úgy legyél tökéletes, ahogy vagy. Mi az utóbbira szavazunk.