Ez az oka annak, hogy sokszor még a legcsodálatosabb nőket is elhagyják

Szirák Viki
Írta: ,

Hiába a sok csalódás, a szakítások, a negatív példák, egyszerűen szeretünk hinni az igaz szerelemben. Abban, hogy előbb-utóbb megtaláljuk a párunkat, akivel mindaz működni fog, ami az előzőekkel sosem sikerült. De néha nagyon nehéz erős lábakon tartani ezt a hitet, ha azt látjuk, hogy körülöttünk még a számunkra tökéletesnek tűnő nőket is elhagyják időnként...

Biztos, hogy te is láttál már valódi példát erre a szituációra. Van egy női ismerősöd, aki tényleg csodálatosnak tűnik. Odafigyel a sportolásra, az étkezésre, szép a haja, hibátlan a bőre, és még ha szeretnéd is ezek miatt utálni, egyszerűen nem tudod: annyira kedves, jófej, vicces, hogy igazából inkább barátkoznál vele, mint hogy ellenfeledként tekints rá. És akkor ott van a pasija, akivel egyszerűen tökéletesen boldogok együtt.

Legalábbis látszólag így volt, mert aztán a férfi úgy dönt, hogy inkább szakít, és továbblép. 

De miért? Miért van az, hogy még a látszólag tökéletes nők sem ússzák meg csalódás nélkül? Persze az tény, hogy valójában csak a kapcsolat két tagja látja igazán tisztán a helyzetet, és kívülállóként maximum egy kis szeletre van rálátásod. De ha már jól ismered az adott személyt, és tényleg nagyon szuper csaj, akkor nem csoda, hogy értetlenül állsz a dolgok előtt. Talán nem is sejtetted eddig, de valójában három nagy oka is lehet ennek a helyzetnek!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019