8 hasznos lecke, amire az első párkapcsolatod megtanított

Kerekes Vivien
Írta: ,

Az első párkapcsolat mindenki életében fontos szerepet tölt be, hiszen ekkor tapasztaljuk meg igazán, milyen érzés viszont szeretve lenni. Épp ezért képes mély nyomot hagyni bennünk; és egyúttal rengeteg olyan tapasztalattal gazdagítani az életünket, amelyek a későbbiekben nagy hasznunkra válnak. Ezt a 8 dolgot például mindenki megtanulja az első igazi kapcsolatból – és szakításból.

A szakítás nem jelenti azt, hogy hiba volt Kép forrása: sheenajeffers.com

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki a szakítás után állítja; jobb lett volna, ha sosem jön össze az exével. Persze valamilyen szinten érthető, hogy a csalódás után egy darabig így látja a helyzetet, hiszen akkor most nem érezné ezt a fájdalmat.

De nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a szuper élményekre sem került volna sor enélkül. Néha a dolgok nem úgy történnek, ahogy eredetileg tervezzük, de az, hogy az első szerelem nem tartott örökké, még nem számít hibának.

Van, ami megváltozik, és nem tudsz tenni ellene Kép forrása: funny.allwomenstalk.com

Gondolj vissza az első kapcsolatod legelejére, aztán a végére. Rengeteg dolog megváltozott a kezdetek óta, igaz?

Az emberek fejlődnek, alakulnak (különösen fiatalkorban), így gyakran előfordul, hogy akibe beleszeretsz, néhány év alatt egészen más ember lesz.

Persze nincs ezzel semmi probléma, hiszen ugyanez rád is igaz – viszont sokszor ez a változás olyan mértékű, hogy többé már nem érzitek úgy, hogy egymásnak lettetek teremtve.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019