Ennek válás lesz a vége! Biztos jelek, hogy le kell fújnod az esküvőt

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ennek válás lesz a vége! Biztos jelek, hogy le kell fújnod az esküvőt

Manapság legalább annyian várnak a komoly és hosszú kapcsolatokban az eljegyzésre, ahányan meggondolatlanul kötnek házasságot. Na de milyen veszélyes tévutak vezethetnek az oltár, majd a válóperes ügyvéd elé?

„Gyereket akarok, most!” Kép forrása: andrialindquistblog.com

Azt a bizonyos biológiai órát már említettük, márpedig ez az egyik legborzasztóbb és egyúttal legfeszélyezettebb tanácsadó a nők életében. Akár tetszik, akár nem, az ösztönök a legtöbb emberben mélyen ott lapulnak, és bizony nagyon keményen munkálkodnak.

Márpedig, ha egyszer beindul a gépezet, nagyon nehezen tudod leállítani… De várj csak egy pillanatot! Komolyan a belső késztetés alapján akarod meghozni életed egyik legnagyobb és legfontosabb döntését? Az, hogy ki lesz a gyermeked apja, a férjed, egyáltalán nem mellékes, és az agyalásra jóval több időt kell szánnod, mint amennyit egy elhamarkodott házasság hozhat.

Legalábbis ezzel nyugtatod magadat, mert pontosan tudod, mennyire nehéz lenne a te korodban mindent elölről kezdeni. Egyszerűen nem mered bevállalni azt, hogy szétköltözzetek, újra egyedülálló legyél és megkeresd az igazi nagy Őt, mert ez túl sok kockázattal jár.

Inkább meggyőzöd magadat, hogy minden tökéletes: a kapcsolatotok, az életkorotok, a körülmények. Bár legbelül érzed, hogy még bőven lenne min változtatni, az időre hagyatkozol és csak a következő lépcsőfok, a házasság és a családalapítás lebeg a szemed előtt. Sajnos azonban minden esélyetek megvan rá, hogy válással zárjátok a viszonyt, ha már most sem vagytok 100%-ig biztosak az érzelmeitekben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv