5 dolog, amit a lányok posztolnak, a fiúk pedig utálják

Szőke Angéla
Írta: ,
5 dolog, amit a lányok posztolnak, a fiúk pedig utálják

Kép forrása: misfire/Depositphotos.com

Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy túl sok időt töltünk a telefonunkat bámulva, ezen belül pedig különösen sokat időzünk a közösségi média oldalakon. Facebookon azzal kérkedünk, milyen sok barátunk van, mennyit bulizunk és milyen boldogok vagyunk. Instagramra pedig minél előnyösebb képeket pakolunk fel magunkról, vagy mesés helyekről, ahol járunk - hiszen ott a fotók esztétikáján van a hangsúly - ezzel mutatva, milyen szép az életünk.

A férfiaknak elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél – tartja a mondás -, míg a nőknek mindig szépnek kell lenniük. Ez a történelem során mindig így volt, napjainkban viszont nagyobb rajtunk a nyomás, mint eddig bármikor. Ezért van, hogy annyit totojázunk egy fényképpel, mielőtt feltöltenénk az oldalunkra, ami a férfiak nehezen értenek meg. Míg ők egy nyaraláson, vagy egy bulin csak lőnek egy csoportképet és már teszik is fel, addig a lányok percekig készülnek a kattintásra, majd még tizenöt másikra, mert senki sem elégedett magával. De nemcsak a beállított, csücsörítve pózolós fényképektől másznak falra a srácok. Íme pár példa arra, amit a lányok előszeretettel osztanak meg követőikkel, de a srácok utálják. 

1. A naplóbejegyzés

Lehet, hogy olykor tényleg érdemes elolvasni egy-egy hosszabb kiírást, mert vagy nagyon vicces, vagy tanulságos a sztori, de valljuk be, a lányok legtöbbször vagy a szakításaikat mesélik el az efféle bejegyzésekben, vagy azt, hogy bunkó volt velük az eladó a plázában. Szomorú, de „mai rohanó világunkban” a legjobb barátnőiden és az anyukádon kívül sajnos senki nem fog nekiállni elolvasni a kisregényed és ha túl sok „naplóbejegyzést” posztolsz, esélyes, hogy sok fiú kikövet.

2. Étel fotók

Hacsak nem valami csodálatos helyen eszel valami különlegességet, nem érdemes megosztani a közösségi médián. Talán Snapchat-en még elmegy, de Facebook-on és Instán senkit nem fog érdekelni, főleg nem a fiúkat.

Esetleg ha te magad készítettél valami csodaszép sütit, tortát vagy valami egészen extrém fogást, akkor megoszthatod, mert azzal azt üzened, hogy te milyen ügyes konyhatündér vagy. 

Ha az esti filmnézés előtti szendvicsedről, vagy a barátnőiddel heti szinten elfogyasztott salátádról teszel ki képet, a férfi követőid minden bizonnyal csak a szemüket forgatják majd. 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?