5+1 ok, amiért érdemes kutyás férfival járni

Balatoni Dóra
Írta: ,
5+1 ok, amiért érdemes kutyás férfival járni

Kép forrása: americanprofile.com

A kiszemelted elhívott randizni, ahol a beszélgetés közben elmesélte, hogy van egy cuki kutyája? Ez egy nagyon jó hír! Elsőre talán nem is sejtenéd, mekkora előnnyel járhat, ha a párod egy büszke gazdi. Olvasd el cikkünket, és máris eláruljuk, mi az, amiért garantáltan jól jársz vele!

Játékos és vicces Kép forrása: vjbrendan.com

Bár felnőttünk, szeretünk egy kicsit gyermekek maradni és kedveljük azokat az embereket, akik egy kicsit megőriztek a gyermeki énjükből.

Szerencsére a kutyás pasik soha nem estek ki ebből a szerepükből, hiszen kedvencükkel gyakorlatilag nap mint nap játszanak.

Meglepik kedvencüket különböző játékokkal és labdákat dobálnak nekik a parkban – ez a könnyedség és játékosság pedig valószínűleg megjelenik a romantikus kapcsolatukban is.

Képes szoros érzelmi köteléket kialakítani Kép forrása: buzzfeed.com

Ha kutyát tart, akkor valószínűleg egy szoros érzelmi kötelék köti kedvencéhez. Mindennap vele ébred, vele tölti a szabadidejét, és tudja, milyen együtt élni valakivel.

Az élete részévé vált, hogy gondoskodjon kedvencéről. Megeteti, elviszi sétálni és ha szükséges, orvoshoz is.

Egy kutya képes az éretlenekből is érett pasit faragni, biztos lehetsz benne, hogy párod nagyon fog ragaszkodni hozzád és remek apa válik majd belőle.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)