Nem éri meg a párod után kutakodni a Facebook-on. Eláruljuk, miért!

Kerekes Vivien
Írta: ,
Nem éri meg a párod után kutakodni a Facebook-on. Eláruljuk, miért!

Kép forrása: olly18/depositphotos.com

A szakítás egyik legnehezebb része az, hogy olyan személy távozik az életedből, aki előtte a mindennapjaid részese volt. Ő volt az, aki rögtön elmesélte, ha valami vicces vagy szomorú történt vele, te pedig ébredés után neki írtál először. Aztán hirtelen mintha elvágták volna a fonalat; egyik napról a másikra nem tudsz róla semmit.

Folyamatosan a fájdalomba kapaszkodsz Kép forrása: fadedandblurred.com

Ha kezedbe fogsz egy forró lábast, és elkezdi égetni a kezed, mit csinálsz vele? Leteszed azonnal, vagy tartod még egy darabig? Természetesen az előbbi, hiszen nincs szükséged fájdalomra és harmadfokú égési sérülésekre. Amikor viszont beindul az ex utáni leselkedés, azzal valójában épp a fájdalomba kapaszkodsz.

Nem fizikailag, hiszen nincsen külső nyoma, de a lelki sérülés maradandó lehet, és még elviselhetetlenebbé válik hosszú távon.

Minden alkalommal, amikor végigfutod a falát, elkeseredsz, dühös és csalódott leszel, ezeket a szélsőséges érzéseket pedig újra és újra átéled, mintha egy mókuskerékben rekedtél volna meg, amiből akárhogy próbálsz, sehogy sem tudsz kiszabadulni.

Kezdetét veszi a spekulálás Kép forrása: beautyeternal.tumblr.com

Eleinte azzal hitegetjük magunkat, hogy csak gyorsan vetünk rá egy pillantást, és már el is felejtjük az egészet. Egy "ártatlan" ellenőrzéssel viszont elég nagy problémák lehetnek.

Ugyanis amint rákattintasz az exed profiljára, már át is változol FBI nyomozóvá, és kezdetét veszi a kombinálás.

Kik lájkolták az új profilképét? Hát persze, hogy az a csaj is nyomott rá egy szívecskét, akit amúgy sosem kedveltél. Tuti, hogy már az első randit tervezgetik!

És kik az új ismerősök? Ha akad köztük lány, szinte már biztos is vagy abban, hogy megismerkedett valakivel. És hidd el, ez először olyan érzés lesz, mintha szíven ütöttek volna...

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!