10 árulkodó jel, hogy közel a szakítás

Fischer Anna
Írta: ,
10 árulkodó jel, hogy közel a szakítás

Sokszor csak utólag jövünk rá, hogy bizony voltak jelei annak, hogy a kapcsolatunk a végéhez közeledik, és nem értjük, hogy akkor miért nem tűntek fel ezek a jelek? Ha benne vagyunk egy szituációban, akkor lényegesen nehezebb észrevenni a problémákat, de ha felmerül bennünk a kérdés, hogy vajon kihűlőben van-e a kapcsolat, akkor érdemes tudatosan is odafigyelni az árulkodó jelekre.

Többes szám/egyes szám

A legárulkodóbb jelek egyike maga a kommunikáció. Ha egy pár összetart, akkor közös terveket sző.

Ha azonban azt tapasztaljuk, hogy a másik a terveiben nem többes számban beszél, hanem inkább egyes számot használ, akkor jobb, ha felkészülünk arra, hogy nem velünk tervezi leélni az életét és ennek bejelentése hamarosan meg is fog történni.

Természetesen ez a szempont nem jelenti azt, hogy valakinek nem lehetnek egyéni céljai, de az anyagi helyzet, a közös programok vagy hasonló, ideális esetben együtt töltött idő megtervezése nagyon is sokat árul el arról, hogy a másik hogyan viszonyul hozzánk és a kapcsolat jövőjéhez.

Szex

Nem meglepő talán senki számára, hogy egy kihűlőben lévő kapcsolatban bizony a szexuális érdeklődés is gyorsan kihűl a másik iránt.

Teljesen természetes persze, hogy az első időszak aktivitása nem marad meg teljes egészében hosszú évekre, de minden párkapcsolatban van egy olyan mennyiség, amelyre az együttlétek száma beáll, és ha a szeretkezések száma folyamatosan ez alá kerül, az nem sok jót jelent a kapcsolat jövőjére nézve.

Sok dolog befolyásolhatja ezt, ezért természetesen kár megijedni, ha a sok munka, a gyerek érkezése vagy egyéb elfoglaltságok miatt csökken az együttléte száma, de ha nincs ilyen körülmény, akkor a jelenség a kapcsolat kihűlését jelezheti.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!