A következő jelek buktatják le, ha a párod fülig szerelmes

Kovács Andrea
Írta: ,
A következő jelek buktatják le, ha a párod fülig szerelmes

Szeret, nem szeret… Az örök kérdés, amire mindenki keresi a választ, azonban, amíg nem vagyunk képesek belelátni valaki másnak a fejébe, addig bizonyosságot sohasem nyerhetünk arról, tényleg szeret-e bennünket a párunk. A sziromtépkedésnél persze azért valamivel hatékonyabb módszerek is vannak. A pszichológusok szerint az alábbi jelek például arról árulkodnak, hogy a másik tényleg szerelmes, és komolyan tekint a kapcsolatra.

Közös emlékek

Gyakran hallasz a párodtól olyan történeteket, amik úgy kezdődnek, hogy „Emlékszel, amikor…?” 

A közös múlt felidézése nem csak megerősíti a kapcsolatot, de belsőséges pillanatokat is teremt. Ha a másik szívesen idéz fel olyasmit, amit közösen csináltatok, akkor valószínűleg mély érzelmek kötik ehhez a kapcsolathoz.
Időt tölt veled

Nem kell, hogy sülve-főve együtt legyetek, hiszen a boldog kapcsolat egyik titka, hogy mindketten megőrzitek a saját identitásotokat, de az, aki szerelmes, keresi az alkalmat arra, hogy időt töltsön a másikkal. 

Még ha van is valami teendőtök, vagy a saját dolgaitokkal akartok foglalkozni, szívesebben olvastok egymás mellett fekve, vagy a párod megkér, hogy kísérd el egy hosszú autóútra? Ha értékeli a társaságodat, az az érzelmeiről is árulkodik.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!