A következő dolgokért gondolkodás nélkül ott kellene hagynod a párodat

Kovács Andrea
Írta: ,
A következő dolgokért gondolkodás nélkül ott kellene hagynod a párodat

Kép forrása: India Earl Photography

A kapcsolat elején általában minden rózsaszín és felhőtlen, de sajnos az is előfordulhat, hogy már a startnál felütik a fejüket a problémák. Legyen bármilyen vicces és szexi a pasi, ha elköveti az alábbi tetteket, ne várd meg, hogy tovább fajuljon a dolog, hanem lépj le!

Hazudik Kép forrása: lookastic.com

Minden kapcsolat alapja az őszinteség. Ha esetleg arra derül fény, hogy a pasid sorozatosan hazudozik neked (itt nem a pici füllentgetésekről van szó), akkor ülj le vele és beszéljétek át, hogy miért nem tud őszinte lenni veled.

Például ha olyanokban hazudik, hogy túlóráznia kellett, holott időben végzett és beült a haverokkal sörözni egy kicsit, akkor talán (?!) még menthető a helyzet egy mély beszélgetéssel. Magyarázd el neki, hogy ilyenekben – és úgy általánosságban is – teljesen felesleges hazudnia, mert ezzel csak nagyobb problémát idéz elő, az indokolatlan feszültségre pedig senkinek sincs szüksége.

Ha netalántán súlyosabb dolgokban hazudik a kapcsolatotok elején, és nem is egyszer kapod rajta, akkor nincs min gondolkoznod: nem ő lesz életed párja, add ki az útját, lehetőség szerint minél hamarabb.

Soha nincs ott, amikor szükséged lenne rá Kép forrása: livingthecollegelife.com

Szintén jó tesztje a bimbódzó párkapcsolatoknak a segítőkészség. Ha azt veszed észre, hogy a pasinak csak a jó dolgokban van kedve részt venni, a kicsit kellemetlenebbeket pedig intenzíven hárítja magától, akkor sajnos rossz hírünk van.

Hiába szeret különböző programokra járni veled, hiába mutogat büszkén a barátainak, családjának, ha például az már nehezére esik, hogy a súlyos szatyrodat cipelje, vagy nem tudod megkérni arra se, hogy arrébb húzzon egy szekrényt, esetleg eszébe se jut megvigasztalni, amikor rossz passzban vagy.

Ebben az esetben sajnos nem túl sok jóra számíthatsz a jövőben sem, persze azért a beszélgetés talán itt is megér egy próbát...

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!