Nem olyan nagy baj, ha túl hamar lefeküdtél vele: megsúgjuk az előnyeit

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem olyan nagy baj, ha túl hamar lefeküdtél vele: megsúgjuk az előnyeit

Kép forrása: bezikus/depositphotos

Korábban már írtunk arról, hogy nem igazán szerencsés, ha túl korán lefekszel a kiszemelttel, hiszen így az izgalmas ismerkedési fázistól megfosztjátok magatokat. Ennek ellenére nem kell halálra ítélni azt a viszonyt, amelyik mégis így indul. Eláruljuk, miért!

Az első, és egyben legfontosabb pont, hogy egyikőtök sem fog a későbbiekben zsákbamacskát árulni, pontosan tudni fogjátok, mire számíthattok az ágyban.

A kapcsolatok kiemelten fontos része a szexuális élet, legyetek bármennyire összhangban, ha a hálóban nem passzolnak az igényeitek, aligha lesz tartós a viszonyotok.

Nos, ha egyéjszakás kalanddal kezdetek, vagy éppen az első randin lefekszetek egymással, rögtön a végére is jártatok ennek a kérdésnek.

Ez meglehetősen nagy előny abból a szempontból, hogy garantáltan nem fogjátok egymás idejét húzni a későbbiekben – elvégre sokan csak egyfajta kötelező – és nem túl élvezetes – kötelességnek tudják be a randizást.

 

Második fontos pont, ami jelzi, hogy egy ilyen kapcsolat egyáltalán nincs halálra ítélve az, hogy minden bizonnyal stimmel köztetek a kémia. Ez ugyancsak létfontosságú, hiszen vonzalom nélkül mit sem ér a randizgatás.

Márpedig, ha annyira szívdöglesztőnek tartottátok a másikat, hogy képtelenek voltatok tovább húzni az időt, és megálljt parancsolni magatoknak, minden bizonnyal nem lesz gondotok a vonzalommal sem most, sem később.

A kémia alapvető a minőségi és hosszú távú kapcsolatok életében, és sajnos vagy van, vagy nincs: egyszerűen nem lehet akarattal életre kelteni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv