Nem is olyan nagy baj, ha túl hamar lefeküdtél vele: megsúgjuk az előnyeit

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem is olyan nagy baj, ha túl hamar lefeküdtél vele: megsúgjuk az előnyeit

Kép forrása: bezikus/depositphotos

Korábban már írtunk arról, hogy nem igazán szerencsés, ha túl korán lefekszel a kiszemelttel, hiszen így az izgalmas ismerkedési fázistól megfosztjátok magatokat. Ennek ellenére nem kell halálra ítélni azt a viszonyt, amelyik mégis így indul. Eláruljuk, miért!

Ami egyúttal előny, az egyszerre hátrány is lehet: az izgalmas ismerkedési szakaszban a férfiak kifejezetten élvezik, ha becserkészhetik a nőt – a nők pedig szeretik, ha udvarolnak nekik.

Idővel azonban mindenkit feszélyezhet, hogy „át kell esni” az első alkalmon. A nő törekszik jól időzíteni, a férfi igyekszik kitalálni, mikor is lehet próbálkozni...

Mindez kivédhető, ha nem gondoljátok túl az első alkalmat, hanem az ösztöneitekre és a vágyaitokra hallgattok.

Ráadásul így elkerülheted azt a manapság általánossá vált tévhitet is, miszerint sok nő csak kihasználja a férfit az udvarlási szakaszban.

Az első, és egyben legfontosabb pont, hogy egyikőtök sem fog a későbbiekben zsákbamacskát árulni, pontosan tudni fogjátok, mire számíthattok az ágyban.

A kapcsolatok kiemelten fontos része a szexuális élet, legyetek bármennyire összhangban, ha a hálóban nem passzolnak az igényeitek, aligha lesz tartós a viszonyotok.

Nos, ha egyéjszakás kalanddal kezdetek, vagy éppen az első randin lefekszetek egymással, rögtön a végére is jártatok ennek a kérdésnek.

Ez meglehetősen nagy előny abból a szempontból, hogy garantáltan nem fogjátok egymás idejét húzni a későbbiekben – elvégre sokan csak egyfajta kötelező – és nem túl élvezetes – kötelességnek tudják be a randizást.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv